Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, vagy csak legenda az, hogy a roma férfiak sokkal "tüzesebbek" az ágyban, mint a magyarok? Ezt csak ők állítják magukról vagy tényleg jobb szeretők?
Figyelt kérdés
tegnap 15:56
1/8 anonim válasza:
Igaz. Jól is zenélnek. Ezek összefüggő dolgok.
3/8 anonim válasza:
Honnan tudod? Próbáltad zenész és nem zenész romával is, hogy levonhasd a következtetést vagy mi? 😂
4/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy szexben mennyire mások, de az én ismeretségi körömben minden lány messzire kerülte őket. Ha a szex esetleg jó is, rengeteg roma férfi kapcsolatban túl irányító, ami zavarni szokta a nőket. Volt egy beás c lány szerelmem, és ő is kimondottan magyar férfiakkal állt csak le.
F
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg beszélsz a levegőbe. Hogyha egy roma srác irányító is a szexben, a szerelemben nem. A mindennapokban mindig nagyon odaadóak, kedvesek, romantikusak. Nemcsak a sátras, iskolázatlan, strici romák léteznek durandáról. Nagyon sokan vannak már tanárok, orvosok, kutatók, egyszerű értelmes munkás ember romák is. Sőt nemzetközileg elismert Magyarországnak büszkeséget hozó zenész romák.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy igazad van, és a levegőbe beszélek. De én ezt láttam magam körül, és erről számolt be a roma szerelmem is anno. Neki az volt a baja, hogy az ő környezetében a roma férfiak sokan szerették korlátozni a feleségeiket. Öltözködés, egyedül/barátnőkkel kimozdulás, stb.
Igaz, hogy én az átlag emberekről beszeltem a levegőbe, nem a kutatókról, orvosokról, akik azért jobban eltávolodtak a roma hagyományoktól. 🤜🤛
(4)
7/8 anonim válasza:
Egy biztos, hogy a cigány büdös, mint a klozet!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!