Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a "karantén szopi"?
Figyelt kérdés
Egy csajjal beszélgettem erről az egyik lényegretörős oldalon és ő mondta, hogy kipróbálhatnánk.
Azt is mondta, hogy Pesten elég divatos ez most. (Vidéki vagyok, biztos lemaradtam)
De mit jelent ez? Izgalmasnak hangzik.
jan. 13. 13:08
1/9 anonim válasza:
Amikor óvszer van rajtad és úgy szop..
2/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem melyik ez a "lényegretörős oldal"?
3/9 anonim válasza:
Ha már beszélgettél vele akkor miért nem kérdezted meg.
Így csak egy kamu az egész.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés. Végül küldött egy képet magáról, és egy falból kilógó f.szról.
nem volt rajta gumi :O
Meg küldött képet a lyukáról, mármint neki nem egy falon volt a lyuka, hanem egy függönyön.
Nagyon érdekes.
De mi van, ha nem is neki kell a lyukból kilógó f.sz, hanem mondjuk egy beteg barátjának?
Sok izgalmas kérdést vet fel a kép.
jan. 14. 10:23
5/9 anonim válasza:
Kb ugyanez nálam is. 8. kerületi csaj írt rám, amit regisztráltam egy társkeresőre. társkereső vízjelel ellátott csaj képét dobta be, Hogy ő laza kapcsoltatot akar, de csak szopizna, karanténszopi. Aztán küldött egy képet emailben, de az egy poreszből kivágott gép, egy csajról, és a falból kilógó faszról. Nem tudom mennyire valós ez az egész
6/9 A kérdező kommentje:
Ja, hát én is ugyanezt éreztem. Ugyanígy ő írt rám. Kb. hagytam is az egészet.
ma 00:07
8/9 A kérdező kommentje:
viszony és vikus névvel. XIII. kerületből van az adatlapja szerint.
ma 11:14
9/9 anonim válasza:
Akkor arra mérget vehetsz, hogy valami lehúzós banda és nem is nő valószínűleg! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!