Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ebben az estében szólnál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az estében szólnál a csaj szüleinek?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok. Tényleg voltak durva dolgok az elmúlt pár hónapban, mármint ilyen 15-16 éves lányok jöttek oda hozzám utcán rendesen sértő volt és el is küldtem őket. Különben meg nem is értem hogy mertek oda jönni hozzám…

De volt egy eset hát arra sem vagyok büszke egy 18 éves annyi történt hogy azért le sz*opattam na és azóta van a baj a konkrét baj…mert folyamat ezek jönnének. Mert ugye a barátnőinek is tárgyalgat rólam stb,

Na el is ment így a hírem a városba hogy én vagyok a liliom tipró meg a pedofil..meg bele gondolok hogy egy suliba mondjuk én vagyok a téma hát nem csak röhejes, hanem nagyon égő is így már.

Sok barátom is megtudta ezt hát folyton ezzel húzzák fel az agyamat (módjuk ők csak viccelnek)

De ez így nem lesz jó..próbáltam azt is hogy össze jövök egy idősebbel de hát annak a nőnek meg férje van, szóval ennyi volt.

Most egyedül vagyok meg elküldtem azt a lányt is..de teljesen ram van akadva pedig már le is tiltottam. És mindenkinek beszél rólam. Beszélni kéne a szüleivel hogy le álljon ? Egy idősek majdnem velem a szülei azért ez így elég érdekes mutatvány lenne…tényleg nem tudom mi legyen amúgy

ma 06:35
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Hú anyám! Szerintem a haverjaiddal veresd meg, szükség esetén a családját is. De csak vicceltem mielőtt a rendőrség jön értem. Szóval nem értem mi a kérdés? Ez a sok szr, amit az életednek lehetne nevezni miért szakadt rád? Nem lehet kitalálni, hogy dicsekszel vagy sajnáltatod magad.
ma 06:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így reggel fél hétkor?
ma 07:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom eldönteni, hogy most csak vagizol, vagy komolyan úgy gondolod, hogy ez égető probléma... Mármint hogy megdugtál egy fiatal fruskát, az meg elpletyizte...

De ja, marha jó ötlet beszélni a szüleivel. Azért remélem, a tb-t fizeted, mert szerintem az apja úgy ellátja a bajod, hogy majd mankóval kavargathatod a kórházi kosztot 🤣

ma 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülnél inkább, hogy levarrhatsz fiatal csajokat.
ma 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizonyosodj meg róla hogy elmúltak 18 évesek aztán a többit meg szxrd le. Ha valaki nagyon cseszeget megkérdezed tőle hogy ennyire irigykedike-e.

És ez harmincas nőként a véleményem

ma 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!