Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 + os pasiként, van még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 + os pasiként, van még esély az életben, 1 szerelmre, úgy hogy ott lent sajna nem működik, 1 autós baleset miatt?

Figyelt kérdés
ma 11:53
 1/4 anonim válasza:
Nincs. Mondom ezt úgy, hogy én is 40-es vagyok, csak nekem tinikorom óta nem működik. Pedig még csak balesetem sem volt. Nem várhatod el egy lánytól, hogy szex nélkül legyen veled.
ma 11:59
 2/4 anonim válasza:
Nekem volt olyan szerelmem, akinek kemo kezelése volt, és utána nem működött. Mi már így ismerkedtünk meg. Ettől függetlenül volt benne vàgy a testiseg iránt, és másképp mint a szokásos, de volt közöttünk szexualitás. Nekem orgazmusom is volt, neki a klasszikus nem, de neki is a maga módján kielégülés volt, látható jelekkel. És minden nap volt szexualitás. Szellemileg meg lelkileg pedig teljes volt az összhang. Azt nem tudom, hogy szex nélkül ment volna-e, van egy gyanúm, hogy bármennyire is szerettem, nem.
ma 12:01
 3/4 anonim válasza:
Ha nem működik a szerv, akkor nincs szex. A nyalás stb csak petting.
ma 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress aszexuális nőt.
ma 12:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!