Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg lennék vagy valami más?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék vagy valami más?

Figyelt kérdés

Nemrég lettem felnőtt, de sokat gondolkodtam ezen. 9. és 10. között néhány srác elhívott randizni a sulimból, el is mentem velük, de végül mindegyiket vissza utasítottam, mert egyik sem tetszett, pedig tényleg rendesek voltak velem. Mostanában jöttem rá, hogy nem tudnám magam elképzelni fiúval egy kapcsolatban. A gondolat is kiráz, ahogy elképzelem magam megcsókolni egy srácot. Tényleg nincs semmi gondom a fiúkkal, nem utálom őket. Az iskolából és az osztályomból is vannak fiú haverjaim, akiket nagyon bírok és kedvelek, de nem vagyok beléjük zúgva. Arra is nemrég eszméltem fel, hogy aszexuális vagyok. Röviden, nem vonzódom egyik nemhez szexuálisan, nem szeretnék senkivel sem szexelni. A szex gondolata nem undorít, mert szoktam könyvet és sorozatot nézni, ahol megesnek az ilyen jelenetek, de engem ez a dolog nem érdekel, én így érzem magam jól.

De azért én is szeretnék szerelmes lenni, mégha a fiúk nem is jönnek be.

Próbáltam a lányok iránt érdeklődni, persze nem személyesen, hanem neten, Pinteresten is néztem képeket szép lányokról, de rájöttem a lányok sem tetszenek. Azt hittem eleinte, túl nagyok az elvárásaim, konkrét típusom soha nem volt egy nem felé sem.

Gonoltam arra is, elmehetnék randizni lányokkal, ha megismernék egy kedves lányt, akkor bele szeretnék.

Vagy lehet aromantikus is lennék? Utána néztem, és az aromantikusok nem éreznek romantikus érzelmeket senki felé.

Össze vagyok teljesen zavarodva, mert kicsit érdekelnek a lányok, de még egy lányba sem lettem szerelmes.

Tudom nem vagyok még lemaradva semmiről és még előttem a világ, mert fiatal vagyok, de a mai világban a társadalomban már szinte elvárás és ez a normális, hogy az embernek legyen kapcsolata meg ilyeneket.

Ha te szingli vagy a társaságodban, akkor te egy kis szűz senkiházi vagy, aki élete végéig egyedül fogja leélni az életét.. Nem akarom elsietni a dolgokat, de ez a téma kicsit zavar, és összekever, nincs senkim akivel ezekről a dolgokról beszélhetnék. Nincsenek szoros baráti kapcsolataim, csak felszíni iskolai ismeretségeim vannak sajnos. :(

18/L

tegnap 23:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Még nem találkoztál a megfelelő emberrel, ennyi. Sokkal jobb mintha kapcsolatból kapcsolatba rohannál. A társadalom nyomása miatt nem kell randiznod csak ha akarsz vagy készen állsz rá.

Nem kell egyből címkéket ragasztani magadra. Majd idővel rájössz hogy mi vonz téged. Addig ismerkedj, barátkozz. Szerintem az a legjobb kapcsolat, ami barátságból alakul át szerelemmé. Ilyenkor alapból ismered a másikat és nincs az hogy az esetleg rózsaszín ködtől nem látod a red flageket. És nincs is az a nyomás, stressz rajtad, mint amikor randizol.

ma 00:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!