Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izmos, szálkás test vonzó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos, szálkás test vonzó a huszonéves lányok számára?

Figyelt kérdés
ma 18:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen személyiséget csomagoltál bele?
ma 18:51
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
A harmincasoknak is
ma 18:52
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

kb. minden korosztálynak.

Hacsak lehet senki nem a túlsúlyos vagy löttyedt testű vagy vézna embereket választja

ma 18:56
 4/14 A kérdező kommentje:
#1 normálisnak mondanám magam, de ki nem? Nem vagyok egy ősbunkó, nem szeretek másokat megbántani, de nyílván vannak hibáim. Az egyik az önbizalomhiány, lányok azt egyből észreveszik.
ma 18:58
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Ha 70kg alatt van akkor nem ha pl 80 és szálkás az más!

Az önbizalomhiányon meg dolgozz!

ma 19:39
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
24/L vagyok és igen, szeretem a kidolgozott testű férfiakat. Nehéz is ilyet találni, főleg aki normális.
ma 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
#6 ha segghülye vagy akkor ne csodálkozz
ma 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
100 kiló alatt nincs férfi csak karácsonyfa dísz, 100 felett vannak az igazi férfiak. Ezen kár is vitázni
ma 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

7# nem vagyok segghülye, de te egy büdös paraszt vagy.

8# nem mindenki szereti az elhízott férfiakat, akik nem látják a hasuktól a saját farkukat.

ma 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
29%
Hidd el nekem egy 180centi magas 130kg ferfi látja a saját farkát de ha nem is látná úgy gondolnám a nő dolga megtalálni
ma 21:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!