Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, aki lányok használt bugyijait gyűjti? Ez mire jó egy férfinek?
Biztos van.Ez amolyan trófe szerűség lehet neki...
Vannak ilyenek de szerintem nem gyakori
Arra, amire a Hellokitty a lányoknál.
Annak van értelme?
Igen van!!! :)))
Amúgy meg nekem egyik ismerősöm is gyűjti!!Vagyis úgy hogy amennyi lánnyal volt már azoknak a tangáját elveszi és kiteszi a szekrényébee belülről.. :))))))
A válasz a fétisizmus.
Van akit izgat a női bugyi. Sőt, a legtöbb férfit izgat a női bugyi látványa, nem vétetlenül ugye...
Egyébként pedig az illat és a látvány nagyon izgatót tud lenni az erre fogékony férfiaknak.
Hát van akit ez indít be.A régi párom amikor hasmenéses megbetegedésben szenvedtem párszor,szorgalmasan gyüjtögette a féknyomos bugyijaimat.
Én pedig gyüjtöttem az ő sáfrányos alsógatyáit,és az is előfordult,hogy ezeket hordtuk,ő az enyémeimet,én az övéit.Így egész nap rá tudtam gondolni.Ez az igazi szerelem,nem?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!