Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jogi megítélése a BDSM típusú szexnek, és egyes alrészeinek? Szabad-e csakis jogi oldalról nézve konszenzuális módon megkötözni másokat, vagy 8 napon túl vagy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozni másoknak?
Figyelt kérdés
tegnap 18:09
11/14 anonim válasza:
Nálunk volt belőle cink. Autóbalesetem volt a domommal eltöltött hétvége után hazafele, és a sürgősségis doki rámhivta hivatalból a zsarukat, mert szénné volt korbácsolva a hátam, és a melleim, meg a csuklómon, bokámon látszottak a kötél nyomok. Nem győztem magyarázkodni, nagyon kellemetlen volt...
12/14 anonim válasza:
Jogilag
Nem mondhatott le a testi éppségedről
8 napon túl gyógyuló sérülés n
Bűncselekmény akkor is ha bele egyeztél
N
13/14 anonim válasza:
Voltam forgatáson hiábaírnak alá szerződést veled az csak ilyen bóvli mert ha buta vagy eljiszed
De jogilag nem lehet le mondani a testi éppségről
Hogy miért tudom biztosra
Mert a rendező kicsit túl tolta az ostort a melleimen
Amiért elnézést is kért
És a lelkemre kötötte ha bármi baj van begyullad stb akkor azonnal szóljak
Mert így NEM mehetek SZTK-ba
Ő visz a saját orvosukhoz..
4 napig seblázam volt csak inni is és pisilni jöttem ki a szobámból
A mellém 16 napig gyógyult
A fenekem 8.napom már nem volt lila de a csíkok még látszottak egy jó darabig halványan .
14/14 anonim válasza:
#13 Ezután voltált esetleg még forgatáson, vagy ez az egy annyira rossz volt, hogy soha nem mentél többet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!