Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a jogi megítélése a BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jogi megítélése a BDSM típusú szexnek, és egyes alrészeinek? Szabad-e csakis jogi oldalról nézve konszenzuális módon megkötözni másokat, vagy 8 napon túl vagy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozni másoknak?

Figyelt kérdés

tegnap 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt belőle cink. Autóbalesetem volt a domommal eltöltött hétvége után hazafele, és a sürgősségis doki rámhivta hivatalból a zsarukat, mert szénné volt korbácsolva a hátam, és a melleim, meg a csuklómon, bokámon látszottak a kötél nyomok. Nem győztem magyarázkodni, nagyon kellemetlen volt...
tegnap 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag

Nem mondhatott le a testi éppségedről

8 napon túl gyógyuló sérülés n

Bűncselekmény akkor is ha bele egyeztél

N

ma 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Voltam forgatáson hiábaírnak alá szerződést veled az csak ilyen bóvli mert ha buta vagy eljiszed

De jogilag nem lehet le mondani a testi éppségről

Hogy miért tudom biztosra

Mert a rendező kicsit túl tolta az ostort a melleimen

Amiért elnézést is kért

És a lelkemre kötötte ha bármi baj van begyullad stb akkor azonnal szóljak

Mert így NEM mehetek SZTK-ba

Ő visz a saját orvosukhoz..

4 napig seblázam volt csak inni is és pisilni jöttem ki a szobámból

A mellém 16 napig gyógyult

A fenekem 8.napom már nem volt lila de a csíkok még látszottak egy jó darabig halványan .

ma 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
#13 Ezután voltált esetleg még forgatáson, vagy ez az egy annyira rossz volt, hogy soha nem mentél többet?
ma 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!