Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen körülmények...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen körülmények között volt az első hármasotok, milyen volt?

Figyelt kérdés

ma 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralás alatt spontán kialakult,jó ismerős volt a srác,így bejött a dolog. Idegennel nem tudnám elképzelni.
ma 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Párom nagyon szerette volna, de én ellenkeztem. Végül valahogy rábeszélt és nagyon jó élmény volt, 2fiu egy lány felállás. Tudni kell, hogy nekem minden téren a párom volt az 1. ezért is ellenkeztem először, féltem. A hármas alatt végül olyan dolgokat is megengedtem a másik srácnak amit a férjemnek eddig nem. 24L
ma 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Párom és a legjobb haverja. Spontán jött a dolog de előtte már beszéltünk ilyesmiről .
ma 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 Ha nem probléma megírnod, pontosabban miket engedtél?

Hallottam már több ilyen esetről, sőt a férjnek ez gyakran rosszul esik, hogy vele ezt korábban nem próbálta. Mi a pszichológiai magyarázata, hogy elutasítom attól akiben bízok és tudom, hogy vágyik rá, de idegennel oké a dolog.

ma 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Baráti párhoz csatlakoztam. Azt hittem jó lesz. A pasi lehangoló volt, a csaj nem elég igényes. Még egyszer, más párral próbáltam, azóta soha többet. 20-22 voltam akkor.
ma 09:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!