Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék tovább szexelni?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok. Most van életem első komoly kapcsolata, amikor úgy érzem a lánnyal tudnék hosszútávon tervezni. Konkrét aktus még nem volt köztünk és úgy érzem ezért én vagyok a hibás. Amikor eljuthatnánk a behatolásig egyszerűen érzem, hogy elfogok menni és nem tudom visszatartani. Így viszont esélyem sincs egy hosszútávú kapcsolatra vele. Szeretném kiemelni, hogy NEM a merevedéssel van a gondom, könnyen felizgat a barátnőm, a probléma azzal van hogy túl hamar elmegyek. Van valami tippetek? Urulógus tudna ezzel bármit kezdeni, érdemes hozzá fordulni?ma 00:17
1/9 anonim válasza:
Inkább szexuálpszichológus, de szerintem gyakorlással az ilyenek többsége megoldható, ne keseredj el :) F.
2/9 anonim válasza:
Hát, ha még a behatolásig sem jutsz el, az tényleg probléma. Ahogy az 1-es írja, szexuálpszicho.
4/9 anonim válasza:
Szex előtt csapd ki magadnak vagy a lány pippantson le élvezésig. Amíg újra akciókesz leszel, tudsz foglalkozni a barátnőddel (simi, orál stb.) A 2.-nak már tovább fog tartania.
5/9 anonim válasza:
Szerintem old meg hamar ezt a dolgot, mert ha sokáig szerencsétlenkedsz el fog hagyni a csajod.
6/9 Tejesbaba válasza:
Magömlés késleltetés? Bár egy húspénisszel könnyebb szexelni elélvezés után is, mint egy vérpénisszel, ami lankadtan akár többszörösen is kisebb lehet, mint állva. Egyébként egy-két-három sör is sokat tud segíteni a késleltetésben, mivel tompítja a pénisz érzékenységét. Nem mondom hogy minden szex előtt alkoholizáljál, de nem mondtam butaságot! Illetve sokat foglalkozzál előjátékkal, a nők nagyon szeretik azt, ha a férfi nem ront egyből, "ajtóstul a házba" hanem igazi hercegnőként bánnak velük az ágyban. Tudom hogy nem egyforma vastag/hosszú a péniszünk, mint ahogyan a nők vaginája sem. Én ha ott középen kevés lennék egy nőnek, simán eltudnám képzelni hogy egy nagyobb felcsatolható műpénisszel döngessem.
7/9 anonim válasza:
23 éves vagy, kisujjból kikéne ráznod a több menetet…
Előtte verd ki, esetleg szopjon le élvezésig, aztán a 2. menetben már tovább fogod bírni…
Lehet nekem van magasan a libidóm és a tesztoszteron szintem ennyi idősen, de a 3 menet nekem “meg sem kottyan”.
Nyilván ha több mentet nyomsz, lesznek pillanatok mikor van egy olyan érzésed, hogy ezt már nem akarod, nem kívánod de ilyenkor jusson az eszedbe az, hogy a barátnődnek szerzel örömöt. De ha tényleg nincs gond a merevedéseddel, akkor ez a pillanat pikk pakk elmúlik és újra üzemi hőmérsékleten fogsz pörögni.
8/9 anonim válasza:
Huh, ez elég kemény gyorstüzelés. Szexuálpszichológus tud segíteni. Ennyire akut esetnél a házi praktikák (előtte megcsapolni, 1-2 feles stb.) nem fognak bejönni.
9/9 anonim válasza:
Szexuálpszichológus semmiben nem segít, oda ne is menj el. Akármilyen pszichológust amúgy is csak az különbözteti meg a pácienstől h a fiók melyik irányba néz. Ha elélvezel idő előtt jöhet egy újabb menet és akkor már nem mész el hamarabb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!