Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdődő párkapcsolatnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdődő párkapcsolatnál szokott érdekelni, hogy mikor szexelt utoljára a partnered?

Figyelt kérdés
Számít neked, hogy elteljen jelentősebb idő az utolsó szexuális aktusa óta, hogy az idegen spermától, puncitól "megtisztuljon", mármint fejben? Ha igen, mennyi időt tartasz ideálisnak?

jan. 6. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha előző nap csinálta, vagy előttem 20 perccel persze, hogy számít. De kétlem, hogy az orromra kötné. Kivétel ha olyan hülye, hogy azzal dicsekszik, vagy elszólja magát.
jan. 6. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Fúj.
jan. 6. 19:38
 3/11 anonim válasza:
20%
1 év.
jan. 6. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy érdekel, de úgyis hazugság a válasz. :)
jan. 6. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekel, meg szoktam kérdezni, de csak olyan szinten, hogy pár hete/hónapja vagy éve van-e már...

Viszont ez már azért nem kicsit túlzás, ami a kérdésben szerepel! :O

39/F

jan. 6. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Megszokotam kérdezni. A több éve válasz a kedvencem.
jan. 6. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
A legutóbbi STD és STI teszt dátuma és eredménye jobban érdekel.
jan. 6. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan lényegtelen, ahogy az is, hogy hány partnere volt korábban. Az egyetlen ami érdekel, hogyan szokott védekezni. Ha sűrűn váltogatja a partnereit és nem használ gumit akkor offos a történet.
jan. 6. 23:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Idegen spermától meg tisztuljon édes istenem baszki komoly..

Eleve ki az aki szingliként úgy él némi életet hogy védekezés nélkül telibe vereti magát

Nem a terhességtől kell félni meet azt ki lehet kaparni

Hanem össze szedsz valami gedvát

N

jan. 7. 03:12
 10/11 anonim ***** válasza:
45%

7-eshez hasonloan a szures eredmenye erdekel es az, hogy utana volt-e massal vedekezes nelkul. Sokaknal ez megoli a romantikat de ez van. Volt, hogy jo srac volt de amikor megkerdeztem azt mondja nem volt teszten mert full egeszseges. Na ott veget is ert a tortenet.

Amugy par eve volt az alabbi kerdes, elegge sokatmondo az eredmeny:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

jan. 12. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!