Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció előtti hormonváltozás hogyan képes eltüntetni, sőt az ellenkezőjére fordítani az aszexualitást? Lehet hogy el kellene ezzel mennem orvoshoz?
Ha nem jó helyen kérdezem, akkor remélem áthelyezik.
De már nagyon megijeszt ez az állapot.
Alapvetően aszexuális vagyok, érdektelenség és az undor keverékét érzem. Vagy vagy az egyiket vagy a másikat a szex iránt.
Társra vágynék általában és vonzódni is nagyon tudok, csak a testi része nem kell.
Viszont ahogy egyre idősebb leszek, főleg 26 éves korom után kezdődött ez, menszesz előtt már 7-10 nappal elmúlik az aszexualitás és annyira beindulok(nem tudom másképp megfogalmazni) hogy már ott tartok hogy keresnem kell valakit...
persze élesben még mindig félnék megtenni...
Lehet hogy valamilyen durva endokrinológiai(hormonális) betegségem van, hogy egy aszex nő 7-10 napra nimfomániássá válik?
Ráadásul egyik percről a másikra.
Arról olvastam már hogy sok nő ilyenkor sokkal jobban kívánja ezt, de ők nem aszexek mint én.
Ráadásul azt sem tudom pontosan mit kívánok mivel sosem voltam senkivel.
Bár a képzeletem nagyon élénk, ezért tudom érezni hogy milyen lehet.
Bocsi ha rossz helyre írtam, lehet inkább az egészségbe kellett volna.
Nem vagy aszex
Sose voltál az
Ugyanis ez fogantatáskot már beléd van kódolva
Az ember nem lesz se hetero se biszex se meleg se aszex csak úgy
Pláne nem ugrál hol ide hol ido mert épp menstruál..
Az hogy te "mi leszel" már akkor elöl mikor megfogansz
Eleve egy aszex nem tud vonzódni mert aszex nem érez vonzalmat senki iránt
A szimpátia az nem ugyanaz
Ja és egy a szex nem képzeleg nem fantáziál szexről
Folyamatosan ellenkezőjét írod annak amit állítasz magadról
Nem vagy aszexuális
Csak zárkózott gátlásos nő aki későn érő
Engem se érdekelt a szex amíg el nem vesztettem a szüzességem
Úgy voltam mindig vele hogy nem kell ráérek stb de valottam magam aszexnek
3 olvasd el hogy mit írnak az aszexualitasrol.
Több szintje van.
Van aki akar pl csokolozni de szexelni már nem.
Aki csokolozni akar az hogy lehet aszex?
Aszex párkapcsolat is van tehát tudnak vonzodni csak szexet nem akarnak
Pont ez van velem is, ritkán tudok vonzodni de a szex az tabu. Sőt hangulattól függően vagy undor vagy semlegesen érzés fog el.
Bár a férfiak legnagyobb része extrém undort váltott ki belőlem mindig is.
Aki nem aszex az már bele is őrült volna ha 25 felett még szűz mint én. És nem azért mert nem lett volna partner. Hanem azért mert nincs erre szüksége
Ezért is gyanakszom hogy valamilyen súlyos hormonális rendellensségem van mert minél idősebb leszek menszesz előtt egy hétig viszont 5 percenként együtt lennék mással akik eddig tetszettek és el sem tudom dönteni hogy melyik tetszik a legjobban....
De egy hét múlva meg már olyan hangulatban leszek hogy a világ legjobb pasija is hidegen hagyna, a nem jó pasikat meg már a távolban sem szeretném látni mert hányni tudnék tőlük. Lehet csúnyán hangzik de ez van.
Minden stimmel, tudom hogy aszex vagyok, még az érzelmi része is mert nem tudok szerelmes lenni csak mindig valtogatom hogy ki tetszik...
Én a sok csalódástól lettem olyan, hogy elfordultam a szextől, meg az idő múlása miatt ami ez idő alatt eltelt.
Már ennyi idősen úgy vagyok vele, hogy beletörődtem, nekem ezt adták a fenti irányítók. Ez van.
Tudom nem segít rajtad a nyomorom kérdező, de legalább látod, hogy nem vagy egyedül.
Engem nem zavar hogy aszex vagyok...
engem a félelem zavar hogy valamilyen súlyos betegségem van és emiatt lehet az hogy egy alapvetően aszex nőnek menszesz előtt csak azon jár az esze hogy na..... értitek
És most pont ebben vagyok már napok óta, ezért is írtam ki a kérdést.
Képtelen vagyok felfogni hogy ilyen van
Mit nem értesz azon, hogy nem vagy aszex. A nők egy részének nem olyan fontos a szex, hogy belehal, ha 25, 30, 35 éves koráig szűz marad. De némelyik férfi se hal bele.
Ha csak hormonokról lenne szó, akkor abban nyilvánulna meg, hogy magadhoz nyúlsz. Ha viszont arra vágysz, hogy valakivel együtt legyél, konkrét emberekkel, akik tetszettek, az az aszexualitás definíciójának ellentmond.
De te honnan tudod ezt jobban mint én?
Hogy mit érzek? És hogy beleillek az aszex definíciójába?
Nekem pl az elmúlt egy hétben olyan fontos volt hogy majd “belehaltam” de mivel nagyon intenzív a fantáziám így ott ki tudom ilyenkor élni magam.
De egy hét múlva már valószínű megint olyan leszek mint egy darab kő és annyi vágyam is lesz.
De aki nem aszex az nem tudom hogy tud undorodni a szextol időszakosan vagy akár 2-3 hónapig totál érzéketlen lenni. Majd néha spontán de legtöbbször menszesz hatására meg olyan nimfománná változni hogy filmet lehetne belőle csinálni.
A nők 99 százaléka meg nem marad szűz mint én már 25 felet sem nemhogy 35 felett...
A “magamhoz nyulas” meg nekem totál más tészta.
Eleve a szexualitást nem tudom összeegyeztetni a szerelemmel, az orgazmust meg egy férfivel...
az orgazmus nekem fizikai vagy a szexről való fantázia meg a férfiről szól tehát az érzelmi és pszichikai vagy egyben nem fizikai mint az orgazmus...
Ha ellentmond az aszexualitásnak akkor miért írják azt róla hivatalos forrásban, hogy a szexet is tudnak szerelmesek lenni és akarhatnak pl. csókolózni valakivel? Az nem mond ellent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!