Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnek szeretnék ajándékba venni anal plugot. Anal az tabu nála, de néha engedi hogy popsit nyaljak. Ti mennyire örülnétek ilyesmi ajándéknak?
Szerintem, ha anál ellenes, engedd ezt el!
Vagy hiszti lesz, de minimál harag tutti!
Szerintem ha tabu nála az anál (=bedugsz valamit a fenekébe) akkor egy anal plug (=bedugsz valamit a fenekébe) nem fog felhőtlen örömöket okozni neki.
A minimum lenne megbeszélni vele hogy esetleg egy plug érdekelné-e ha már az anál nem, ez így 19-re lapot húzás esete szerintem.
"Ti mennyire örülnétek ilyesmi ajándéknak?"
Én semennyire, és a leírtak alapján a feleséged esetében a legjobb lehetséges forgatóköny az lenne szerintem, hogy simán nem örül.
Az pedig a legvalószínűbb, hogy nagyon rosszul sülne el a dolog, mert nyilván úgy jön le, hogy nem tartod tiszteletben a döntését, és nyuvasztod az anális szexért.
Te mennyire örülnél, ha egy felcsatolható pénisszel és egy doboz vazelinnel lepne meg, és megkérne, hogy az esti összebújás előtt csinálj egy alapos beöntést?
Szerintem pont ennyire örülne az ötletednek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!