Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menszesz idején a szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menszesz idején a szőrös punci mennyire zavar, vagy esetleg kellemetlen nektek csajok?

Figyelt kérdés
tegnap 11:58
 1/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%
Tini koromban nagyon zavart, gusztustalan volt. Azért kezdtem el 11 évesen borotválni.
tegnap 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez most gusztustalan lesz de én jobban szeretem ha olyankor szőrös egy kicsit. Ha leborotválom munkahelyen nehéz wcre menni mert szőr nélkül elfolyik a szeméremdomb fele meg amerre gondolja (súlyfelesleg miatt) meg úgy érzem mindenfelé elkenődik a vér a szőr meg azért megállítja
tegnap 12:05
 3/8 cinderella_ ***** válasza:
67%
Csupaszon kényelmesebb megmosni. Bár engem eleve zavar, ha szőrös. Ha meg van, ha nincs.
tegnap 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Menzi idejére sem hagyom megnőni. 12 éves korom óta borotválom, és ez így is marad. Ha véletlenül nem cserélem időben a tampont, mindig van nálam nedvestörlő.
tegnap 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
A menstruáció volt az utolsó csepp a pohárban. Ott döntöttem el, hogy soha nem hagyom megnőni, mert undorító számomra.
tegnap 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Alap hogy leszedem Menzesz előtt

Gondolkodj már undorító ahogy rá csimbókododik a vér ragadsz a szörödön meg tapad a vér sokkal büdösebbnek érzed magad szőrösen olyankor mintha nincs ször

N

ma 03:43
 7/8 anonim ***** válasza:

2es molett alkat vagyok

Betétet használok erős vérzés néha még vatta is kell

De ilyet én nem tapasztaltam

Nem lehet h nem a megfelelő méretű Betétet használod ?

ma 03:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hosszú szőr rajta hogy zavarna..N
ma 17:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!