Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nagyon specifikus szexuális vágyad van?
tease, edging, ruined, denial, bondage, public
Én vagyok a DOM. 28/F
BDSM, pisis dolgok.
2 terhes nővel/ikrekkel/anya-lánya 3-as.
Volt egy elég meredek amit innen éltem meg egy nővel, az még BDSM alapokon is izgatna.
F
Nagyon extrém nincs semmi, illetve egy titkos vágyam talán a többes szex, lehetőleg 2 nő 1 férfi felállással, de akár párcserével is. Ez inkább fantázia, ha nem valósul meg, az sem szomorít el.
Ami viszont specifikus, hogy igénylem a keményebb szopatást, kézimunkát, golyónyalogatás, ciciszex, szájba, arcra, cicireélvezés. Ezek talán nem olyan durva fétisek, de tisztában vagyok vele, hogy van aki egyiket sem kapja meg ezek közül párkapcsolatban sem. Így nagyon szerencsés vagyok a barátnőmmel, hogy ezek a dolgok alapértelmezettek nálunk, de ha nem kapnám, akkor nagyon hiányozna és zavarna.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!