Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt ürülnek ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt ürülnek ki a bélbacik a szájból?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdes, de baratom multkor kinyalta még a hátsómat is. (Mielőtt valaki megkerdezi, megmostam előtte). Utána viszont olyan undor fogott el hogy nem tudtam megcsokolni, az volt az agyamban hogy ez akkor is mocskos ha megmosom, max nem latható.

Most 2 nap múlva ujra talalkozunk, es őszinten szolva most is felfordul a gyomrom ha arra gondolok hogy megcsókoljam, tudván hol járt a nyelve.

Van ennek amúgy alapja? Vagy csak én vagyok paranoias? Az van a fejemben hogy tele ment a szája coli bakteriummal, es tarsaival, es nyomokban még mindig ott lehet, hiaba mosott fogat azóta többször is. Nincs semmi bajom, de akkor is ez van bennem.

tegnap 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
EL is szaporodhatnak a bacik, és betegség is lehet belőle... nem steril valami azért mert vízzel kimosod... az nem domestos...
tegnap 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

Nem a coli baktériumok az undorító számodra (az csak teszi a dolgát), hanem a párod követett el undorító dolgot.

Szóval nehogy már a baci legyen a hibás.

Ha nincs már a száján coli, utána is undorótó lehet a párod, hogy végbélben volt a nyelve. Ez a lényeg.

Szerintem dobd ki, és keress egy normális pasit.

tegnap 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Szádban több a baktérium

De fogmosás liszterin

Meg egyen meg egy csomag Kínai Buldak szószos vagy Pukkapukk szószos tésztát. Az. Minden bácsit vírus kiöl. De 4 napi sziszegve fog szarni és be fog könnyezni

N

tegnap 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:
21%

Punci nyalás után nem finnyázól mi

Fxsz szopás után se ?

Pedig tudod h egésznap pánik a hogyan a fasz böre alatt a trutymó hiába mossa meg teljesen alapos akkor se lesz

tegnap 00:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul valószínűleg nem a te segged az első amit kinyalt
tegnap 05:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4. Neked ugyanaz a kettő?

Egy jó illatú punci vagy egy szaros segg.

tegnap 06:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha már a coli baciról van szó az a hüvely környékén is előfordulhat. Annyira azért nincs messze a hüvely és a fenék.

De én se szivesen csókolóznék egy ilyen után ezért is nem engedem soha. Pedig az anal plugokat élvezem de pont ez a "mocskos" érzet miatt nem engedek többet.

30n

tegnap 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem totál jogos az undorod: a száj enni-inni, max. hányni való szerv, nem ilyen eléggé undorító tevékenységre való.

Sokan vannak szerencsére, akiket nem érdekel a s*gtéma, ők is nem feltétlen örömmel vannak a másik közelében, mert ki tudja mennyi s*t nyalt az éppen puszit adni kívánó valaki...

tegnap 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!