Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora volt a legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora volt a legnagyobb pénisz amit életedben láttál?

Figyelt kérdés
Fiúk és lányok is írjanak. Ha nem tudsz pontos méretet nem baj csak kb.

jan. 5. 19:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
24cm :)
jan. 5. 19:51
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
23cm az elmondása szerint de lehetséges hogy akkora volt, vastagságra nem volt olyan extra méretes mint hosszra
jan. 5. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Évfolyamtársamé 22 azon lehidaltam. f
jan. 5. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom pontosan mekkora volt, de az átlaghoz képest hatalmas, szerintem 20+. Nem szerettem egyébként, fájdalmas volt vele a szex, folyton figyelni kellett nehogy lökjön egy nagyobbat, ezért sosem tudtam vele igazán elengedni magamat mert ahogy bevadultunk volna már megint fájt a méhemnél. Csak bizonyos pózokban volt oké. Leszopni jó volt, de annyira kőkemény sem lett soha mint egy átlagos méret, ha felállt is puha maradt, szerintem el is ájult volna ha azt az óriási péniszt telepumpálja a teste vérrel. Tapasztalatnak jó volt, de nem preferálom ezt a méretet.
jan. 5. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

19,5 cm volt és vaskos.

És szerencsére járt bennem :)

jan. 5. 20:58
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Filmen elefántét. Hatalmas volt!
jan. 5. 23:48
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Hajtott a kíváncsiság. Aztán találkoztam egy pasival, akinek igazoltan 21cm volt. Pár alakommal voltunk együtt.
tegnapelőtt 01:08
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Legnagyobb kb 19cm akivel voltam. Sajnos legrosszabb élményem is ez volt. 23N
tegnapelőtt 02:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam egy ló péniszét. Àllt mint a gerej majd ráugrott a kancára :D Az nem volt benne a kérdésben hogy emberi faroknak kell lennie ìgy lecsaptam a labdàt 🤭
tegnapelőtt 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:

azért én megnézném a kis cuki 18-20 éves csajok hogy bánnak el egy 20 centissel

természetesen a pasijukéval 😏

valszeg sehogy 😂😅 de akkor is. Sztem nincs szexibb mint amikor próbálkozol és látszik hogy a legjobbat akarod nyújtani a szerelmednek!

tegnapelőtt 18:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!