Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok levegő áramlik be. Vicces, de mi lehet az oka?
Tudom sokakat ezzel biztosan megnevettetek, de együttlét alkalmával annyira nem vicces hosszútávon. 24 éves vagyok, párommal 4 éve jöttünk össze, azelőtt egy fiúval volt dolgom, tehát nem éltem nagy nemi életet mielőtt vki ezzel támadna.
Először még vicces volt néhányszor ez a "puncipuki" , de már nagyon idegesít. Azt hittem, mikor hátulról csinaljuk, hogy a barátomnak nem tetszik valami és mar nem kemény neki azért megy be több levegő. Utóbbi alkalommal rá is fogtam, ami persze nem tett hozzá a hangulathoz, mivel nem volt igazam. Többnyire hátulról és akkor jön elő mikor a lábam a nyakában. Póz függő,vagy még úgy is lehetek annyira tág, hogy nem szültem és nem vagyok "elhasználva"? Páromat nem zavarja, de engem igen. Tudok ellene valamit tenni, vagy fogadjam el, így normális? Rosszindulatú kommentekre nincs szükségem, hiszen tudom, hogy butaság, mégis foglalkoztat a dolog. Informalatlan vagyok az ügyben. El sem hiszem hogy leirtam, de hátha kapok értelmes választ.:D
Ha zavar, akkor soha ne legyen az alsóbb testrészed feljebb, vagy egyvonalban a felsőbb testrészeidhez képest, mert ez az eredménye a gravitációnak.
A méhed lefelé mozdul el, azaz kitágul, és a légnyomás hatására levegő áramlik be akaratlanul is.
Egyszerű fizika és biológiai ismeretekkel könnyen belátható az ok-okozati összefüggés.
Vagy elfogadod a hangot, vagy változtatsz.
Ez ilyen egyszerű.
39/F
Aranyos vagy,hogy ezt így leírtad!
Sajnos én nem vagyok hozzá elég okos,hogy meg tudjam vâlaszolni a miérteket vagy az esetleges megoldásokat.De engem férfiként ez kicsit sem taszít hosszútâvon sem.De mivel ez elsősorban téged zavar az már más szituáció.
Muszâj megkérdeznem.A partnered mérete elegendő neked?Hogy mondjam....nincs"harangozás"?
"elhasználva"
Drága zsíroskenyér... Hát már a lányok is azt hiszik, hogy a dugással elhasználódik a vaginájuk???
Nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!