Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fel vagytok izgulva hány perc allat tudjatok kiverni?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:42
1/9 anonim válasza:
Ha több nap kimarad és felizgulok, akkor 2 perc is elég. De azért igyekszem tovább húzni.
2/9 anonim válasza:
1 perc alatt is ha már rajtam van a kangörcs.
5/9 anonim válasza:
az van hogy néhány csajnak bejön ha gyorsan elmegyünk :D én rájöttem, mert azt hiszik "ennyire jó vagyok húhaa" (pl első barátnőm nagyon élvezte ezt első menetben belead mindent és elmegyek a szájában)
de a valóság az hogy
1. ki vagyunk éhezve
2. a gyors élvezésnél én pl huszadannyira élvezek mint amikor szépen fel van építve a dolog mint a nőknél. a 2. menet sokkal jobb + van akinek nem csak az élvezet számít.. hanem hogy mit nyújtott közben meg hogy meddig bírta.
26f
6/9 anonim válasza:
1-2 perc, de a rapidnál jobb ha kicsit élvezkedik is az ember :)
8/9 anonim válasza:
1-2 perc alatt bármikor eltudok sülni, ha akarok és magamnak csinálom. De az nem is olyan jó, és azért szerencsére mostmár bírom jóval tovább.
9/9 anonim válasza:
Nekem már min 10 perc. Sok éve szinte mindig többször megálltam, így ez az idő kitolódott. Egy normál verés nálam már 40 perc körül van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!