Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is vissza szokta tartani a levegőt maszturbálás, szex közben? Ha igen, mennyi ideig tartjátok vissza?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:00
1/3 Noren1989 válasza:
Megesik. Max 40sec, ahogy számolgattam.
Nem vagyok amúgy sem megáldva ezzel a fétissel.
2/3 anonim válasza:
Nem, mert nem csináltam még víz alatt :) A légzéskontroll a legveszélyesebb BDSM technika. Ha magadnak csinálod abban semmi extra nincs, ha más csinálja akkor meg elég egy rossz mozdulat, pár másodperc figyelemlankadás és máris megvan a baj.
3/3 anonim válasza:
Én szoktam, mert imádom, nagyon felizgat. Konkrét időt nem írok, mert csak jönnének a "tuti kamu" válaszok, de 1 perc felett bőven.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!