Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog ez valaha változni?
27 éves leszek nemsokára,szűz vagyok.Sose éreztem létszükségét,hogy elveszítsem.Néha voltak próbálkozások,de senkivel nem alakult úgy,hogy oda lettem volna az illetőért és megtörtént volna.Ha látok felnőtt filmet,ugyan megmozdul bennem valami,de nagyon minimálisan.Ha látok egy helyes férfit,akkor sem tudok rá úgy gondolni,nem jön az érzés,hogy rámásznék stb.Sokak szerint csak a megfelelő férfi kell,aki kihozza belőlem a nőt,és ha kipróbálnám,többet nem tudnék a szex nélkül élni.Én viszont szerintem ha ez így lenne,ez már megtörtént volna 27 évesen,jönnie kellett volna a szexhiánynak.
Aszex lennék? Vagy tényleg csak a megfelelő ember kell? 27/N
Igen, egy megfelelő ember kell aki elég határozott és megmutatja neked hol a helyed. Az már kiderült, hogy hagyományos emberi kapcsolatokra teljesen alkalmatlan vagy, de még lehetsz hasznos tagja a társadalomnak így is. Csak fogadd el a szerepedet!
Ennyi.
Szerintem már nem fog változni.
De hol a gond, ha te nem is vágysz a szexre?
Az ember állítólag 7 évente picit változik!
Lehet Nálad a következő ciklusban áll be ez írányú változas!
Szerintem simán aszex vagy, vagy más gond van a toronyban.
#1esre meg: ezdejóvolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!