Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, ti általában el tudtok élvezni mindketten ugyanabban a pózban?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik a "közös kedvenc"? :)
20L
jan. 4. 22:19
3/8 anonim válasza:
Nálunk nem olyan egyszerű, mert én missziben tudok a legkönnyebben elmenni, a párom viszont kutyában.
Ha egyszerre akarunk élvezni, akkor arra jöttünk rá, hogy a lovagló a legjobb kopromisszum. :)
31/L
4/8 anonim válasza:
Én legkönnyebbrn lovaglóban, de a párom missziben szereti, mindig válogatjuk.
19/N
5/8 anonim válasza:
Kutyában, missziben meg állva hátulról tudunk ugyan abban a pózban elmenni barátommal.
6/8 anonim válasza:
Pasimnak mindegy, én legkönnyebben missziben. Ami szóba jöhet még, a kutya.
28n
7/8 anonim válasza:
Nem, és talán nem is gond. Én férfiként misszionáriusban és kutyában érzem, hogy mindjárt elsülök, barátnőm szinte csak lovaglóban szokott elmenni, de akkor többször is. Én pedig úgy sokáig bírom, néha úgy érzem, nem is tudnék elmenni ebben a pózban, pedig nagyon élvezem, talán azért is, mert neki nagyon jó. Szóval nálunk néhány pózváltás után elmegy ő lovaglóban, aztán jön az én orgazmusom, szájjal és kézzel befejez ahova szeretném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!