Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek leszbi vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbi vagyok vagy hetero?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy tetszik a szép nők látványa ... és egy pasit pl nagyon ritka esetben nézek meg úgy hogy aztak#rva de jól néz ki. Sokszor probaltam már megválaszolni ezt a kérdést magamnak és mindig arra jutottam hogy csak azért nézem meg a nőket mert én is az vagyok , és nem tudom, szépnek találom a nőket. Álmodtam már arról hogy nővel sexelek... De ha elképzelem hogy a valóságban egy női párom lenne, hát nem tudom elképzelni. Abszolút ha a jövőre gondolok egy férjét képzelek el, de aggaszt az hogy 'tetszenek' a nők, és néha álmodok szexuális jellegű dolgot nővel, és nem undorodom tőle, ami azt hiszem baj

Szerintetek?

jan. 4. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:

"Abszolút ha a jövőre gondolok egy férjét képzelek el"

Kizárt, hogy leszbikus vagy. Van egy kis biszex érdeklődés, kíváncsiság benned, de nem több.

jan. 4. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Miért aggaszt ha esetleg bi lennél és mindkét nemmel el tudnád képzelni a szexet?

Nincs abban semmi rossz, sőt, igazából megnöveled az örömszerzés esélyeit.

Csak a társadalmi elvárások -amik magyarországon hát, hogy is mondjam🤧- miatt ne hagyd ki azokat a dolgokat amiket ki szeretnél próbálni. Egy bi lány.

jan. 4. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Teremtés rendje" Ez mekkora bullshit már! :)

Én ugyanez vagyok csak pasiban. Párkapcsolatot és szerelmet csak nővel tudok elképzelni, de egy szép farok látványa felizgat és azt szívesen leápolnám. A saját nemem felé más nem érdekel.

jan. 4. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Milyen szakrendelő? Szerinted az betegség, ha tetszik mindkét nem és szívesen megnézek egy szép nőt is. Sőt akár ágyba is bújnék vele. Azt ugye tudod, hogy ez nagyjából a 19.sz-ban volt a tudomány állása és hogy már a 21.sz-ban élünk? Kettes voltam.😀
jan. 4. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nemcsak fehér és fekete létezik. Én kb ugyanígy vagyok, vsak egy tapasztalattal odébb. Hasonlóképpen párkapcsolatot csak pasival tudok elképzelni, de kalandozni más kérdés.
jan. 5. 00:59
 6/7 anonim válasza:
Túlgondolod a dolgot. Ha nőként a férfiakhoz vonzódsz, akkor hetero vagy, ha a nőkhöz, akkor leszbikus. De nem is kell felcímkézned magad. Ha csak fantáziálgatsz nőkkel, az is tök normális. Senki sem lát bele a gondolataidba és ítél el a fantáziáid miatt. Ha lefekszel egy nővel és rájössz, hogy ez mégsem a te világod és a férfiak vonzanak, azzal sincs gond. Csináld azt, amit szeretnél.
jan. 5. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok közös van bennünk, pl nekem is a nők tetszenek :) Lehetünk barátok
jan. 5. 14:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!