Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbi vagyok vagy hetero?
Észrevettem hogy tetszik a szép nők látványa ... és egy pasit pl nagyon ritka esetben nézek meg úgy hogy aztak#rva de jól néz ki. Sokszor probaltam már megválaszolni ezt a kérdést magamnak és mindig arra jutottam hogy csak azért nézem meg a nőket mert én is az vagyok , és nem tudom, szépnek találom a nőket. Álmodtam már arról hogy nővel sexelek... De ha elképzelem hogy a valóságban egy női párom lenne, hát nem tudom elképzelni. Abszolút ha a jövőre gondolok egy férjét képzelek el, de aggaszt az hogy 'tetszenek' a nők, és néha álmodok szexuális jellegű dolgot nővel, és nem undorodom tőle, ami azt hiszem baj
Szerintetek?
"Abszolút ha a jövőre gondolok egy férjét képzelek el"
Kizárt, hogy leszbikus vagy. Van egy kis biszex érdeklődés, kíváncsiság benned, de nem több.
Miért aggaszt ha esetleg bi lennél és mindkét nemmel el tudnád képzelni a szexet?
Nincs abban semmi rossz, sőt, igazából megnöveled az örömszerzés esélyeit.
Csak a társadalmi elvárások -amik magyarországon hát, hogy is mondjam🤧- miatt ne hagyd ki azokat a dolgokat amiket ki szeretnél próbálni. Egy bi lány.
"Teremtés rendje" Ez mekkora bullshit már! :)
Én ugyanez vagyok csak pasiban. Párkapcsolatot és szerelmet csak nővel tudok elképzelni, de egy szép farok látványa felizgat és azt szívesen leápolnám. A saját nemem felé más nem érdekel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!