Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az furcsa, hogy a szaunában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az furcsa, hogy a szaunában izgatónak találom a meztelenség természetességét?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül úgy hogy feláll - bár akár ez is előfordulhat - hanem csak hogy izgalmasnak találom a helyzetet, főleg ellenkező nem előtt.
tegnapelőtt 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnap 01:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi furcsa nincs benne de azért egy naturista szaunában gáz ha feláll.
tegnap 02:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi nem történne az izgalom véget, de én nem merek elmenni pedig agyaltam már rajta pont azért mert így most izgatónak gondolom
tegnap 06:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi furcsa nincs ebben, szerintem sok tényező összjátéka az hogy különösen izgató a helyzet. Forróság, félhomály, stb. És akkor még ehhez adódik a meztelen test
tegnap 06:57
 5/11 steven95 ***** válasza:
52%
Természetes DE izgató ?? ... akkor mégsem természetes. Nem a nudizást kedveled, hanem a meztelenség szexualizáltságát.
tegnap 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem termeszetes. Sajnos nem volt alkalmam meztelenul szaunazni mert nemigen van mifelenk.
tegnap 07:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa. Én is annak találom, sőt anyukám is.
tegnap 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a más emberek előtti meztelenség nem egy mindennapos dolog, nyilván azért találod izgalmasnak. Ha minden héten szaunáznál, megszoknád és nem is lenne izgató.
tegnap 08:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa, én is így vagyok vele. Szerencsére a szaunában túl meleg van ahhoz, hogy felálljon.
tegnap 08:46
 10/11 Suetonius ***** válasza:
Azért csak óvatosan kérdező! :D
tegnap 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!