Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az furcsa, hogy a szaunában izgatónak találom a meztelenség természetességét?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül úgy hogy feláll - bár akár ez is előfordulhat - hanem csak hogy izgalmasnak találom a helyzetet, főleg ellenkező nem előtt.tegnapelőtt 23:54
2/11 anonim válasza:
Semmi furcsa nincs benne de azért egy naturista szaunában gáz ha feláll.
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg semmi nem történne az izgalom véget, de én nem merek elmenni pedig agyaltam már rajta pont azért mert így most izgatónak gondolom
4/11 anonim válasza:
Semmi furcsa nincs ebben, szerintem sok tényező összjátéka az hogy különösen izgató a helyzet. Forróság, félhomály, stb. És akkor még ehhez adódik a meztelen test
5/11 steven95 válasza:
Természetes DE izgató ?? ... akkor mégsem természetes. Nem a nudizást kedveled, hanem a meztelenség szexualizáltságát.
6/11 anonim válasza:
Szerintem termeszetes. Sajnos nem volt alkalmam meztelenul szaunazni mert nemigen van mifelenk.
7/11 anonim válasza:
Nem furcsa. Én is annak találom, sőt anyukám is.
8/11 anonim válasza:
Mivel a más emberek előtti meztelenség nem egy mindennapos dolog, nyilván azért találod izgalmasnak. Ha minden héten szaunáznál, megszoknád és nem is lenne izgató.
9/11 anonim válasza:
Nem furcsa, én is így vagyok vele. Szerencsére a szaunában túl meleg van ahhoz, hogy felálljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!