Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen helyeken szexeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyeken szexeltetek már a hálószobán kívül?

Figyelt kérdés

Különösen izgalmassá teszi az, hogy bár ki megláthat minket. Nálunk meg főleg izgalmassá teszi az, hogy mindenhol teljesen meztelenül esünk egymásnak. Pl.: autóban, konyhapult, erdő, camping zuhanyzó, fesztivál stb.

Vannak ilyen élményeitek? Meztelenül, vagy csak ruhákat félrehúzva csináltátok ? Meséljetek

tegnapelőtt 22:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

Kocsiban , parkban, vasútállomás mosdóban, disco mosdóban, tóparton, vasúti híd alatt....

Általában szoknyám fel..de volt hogy vetkőztem is.

tegnapelőtt 22:16
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Vizparton
tegnapelőtt 22:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Velencei tóban, nyaraló kertjében és verandáján, Gellérthegyen, Margitszigeten, vonaton, erdőben és tisztáson, vonaton, kocsi hátsó ülésén rengetegszer, koleszban, buliban úgy, hogy mellettünk mások is “aludtak”, templomban…
tegnapelőtt 22:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Kocsiban ,kertben,Balatonba,medencében,erkélyen...

f

tegnapelőtt 22:37
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szabadban, autóban
tegnapelőtt 22:47
 6/24 Eric Griffin ***** válasza:
74%

#3 "vonaton, erdőben és tisztáson, vonaton"

Akkor az retour kúrás volt

tegnapelőtt 23:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Utcán, erdőben, sportpályán, fürdőben, lépcsőházban, kocsiban, motorháztetőn, tengerparton, színházi páholyban, szabadtéri moziban, így hirtelen ezek jutnak eszembe.
tegnapelőtt 23:11
 8/24 cinderella_ ***** válasza:
92%

Melyik színházi előadás volt annyira unalmas, hogy így múlattátok az időt?

tegnapelőtt 23:58
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Erre készültünk, nem spontán dolog volt. Koncert volt a színházban, én szerveztem, lezárattam a páholyt előre. Oda csak a színpadról lehetett volna belátni, de mi ugye sötétben voltunk, viszont 1 méterre kint már ott ültek az emberek a "rendes" sorokban. Klassz volt.

tegnap 08:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Autó konyhapult tusoló kád

Földön autó csomagterén

tegnap 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!