Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszetek hogy szokott lenni a boxerba felhuzva vagy csak úgy simán?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:43
1/24 anonim válasza:
Általában lóg és balra igazítom be
2/24 anonim válasza:
Csak simán. Felhúzva szokta valaki? :D
3/24 A kérdező kommentje:
2 én néha úgy néha meg amúgy ahogy esik😅
tegnapelőtt 18:48
4/24 anonim válasza:
Eléggé vicces kérdésnek tűnik. Felefelé csak annak lehet a pénisze, akinek merevedése van. Akkor valóban, tini koromban én is felhúztam a köldökömig, hogy ne lássák, hogy fel vagyok izgulva. De régen volt az! 40 év felett már nem nagyon áll fel magától, sőt már azt a keménységet sem éri el soha, hogy látsszon. Onnantól kezdve már csak lóg és természetesen lefele, amíg fejre nem állsz.
5/24 A kérdező kommentje:
Hogy ha fel húzom ne marad úgy ha így a boxer a fel húzom úgy marad ha így csinálom minden nap akkor csak ha simán fel húzom ha mesztelen vagyok akkor szerintetek úgy fog maradni?
tegnapelőtt 19:11
8/24 mitnemondjak? válasza:
Hát nekem is van, hogy az asszony simogatja boxeron keresztül, olyankor rászólok, hogy előtte igazítsa rá a hasamra, jobb ha feláll és a hasát simogatja a brének, mintsem a hátát. Aztán van, hogy úgy marad, de ha meglankad, akkor félreáll, olyan egy laza mozdulattal megtágítom a boxert és máris a föld felé néz. :D
9/24 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy a pénisz az égnek ál hanem hogy a bőr fel vagy le szokott lenni húzva hogy a makk ki látszik e?😅
tegnapelőtt 19:36
10/24 mitnemondjak? válasza:
Soha nincs ki, megőrülnék... 😅
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!