Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16.napja késik a menstruációm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16.napja késik a menstruációm , vasárnap a késés 11. napján Xepil tesztet csináltam délután én hülye mert a dobozán az szerepelt hogy barmelyik napszakban?

Figyelt kérdés

Azonnal negativ lett a teszt viszont masnap hetfo reggel a 12.kesesi napon csinaltam egy predictor earlyt reggeli vizelettel szinten azonnal negativ

Korai volt a tesztelés vagy idoben jo voltam? Fog.tabit szedek csak nem ereztem jol magam azokon a napokon igy jobban esett a lelkemnek tesztelni

Elore is koszonom !

tegnapelőtt 17:36
 1/1 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Ha 11 napja késett akkor a menstruációd, akkor bármelyik napszakban csinálhattad volna, a tesztcsíknak le kellett volna szinte ugrania a tesztről, ha terhes lennél. De nem vagy.
tegnapelőtt 17:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!