Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban történt?
1 az első maszturbálás
2 az első orgazmus
3 első csókolózás
4 az első kézzel történő partner kielégítés kölcsönösen
5 az első szájjal történő partner kielégítés kölcsönösen
6 szüzesség elvesztése (fiúknál, amikor először hatoltatok a farkatokkal egy nő puncijába, lányoknál amikor először hatolt egy fiú pénisze a puncitokba)
7 az első óvszer nélküli szexelés beleélvezéssel
1 az első maszturbálás 12 évesen, talán akkor volt hogy már tudatosan azért csináltam mert tudtam mi az és jólesett. Bár ez előtt is volt pár masztis játékom.
2 az első orgazmus 13 évesen
3 első csókolózás az is 13 évesen
4 az első kézzel történő partner kielégítés kölcsönösen 14 évesen az első barátommal
5 az első szájjal történő partner kielégítés kölcsönösen, pár héttel később, szintén az első barátommal
6 szüzesség elvesztése (fiúknál, amikor először hatoltatok a farkatokkal egy nő puncijába, lányoknál amikor először hatolt egy fiú pénisze a puncitokba) még pár héttel később szintén vele
7 az első óvszer nélküli szexelés beleélvezéssel 16 évesen a sokadik pasimmal
27N
1 az első maszturbálás: 8
2 az első orgazmus: 8
3 első csókolózás: 13
4 az első kézzel történő partner kielégítés kölcsönösen: 15
5 az első szájjal történő partner kielégítés kölcsönösen: 15
6 szüzesség elvesztése (fiúknál, amikor először hatoltatok a farkatokkal egy nő puncijába, lányoknál amikor először hatolt egy fiú pénisze a puncitokba): 16
7 az első óvszer nélküli szexelés beleélvezéssel: 19
27/F
1/ 13 ekkor tudatosan
2/ 13 talán 3.-4. alkalomtól kezdődően
3/ 14
4-5/ pár nap eltéréssel 15
6/ majdnem 16
7/ 17 rendszertelen ciklus miatt már 2 éve tabit szedtem.
28n
1 az első maszturbálás: kb 11 nem emlékszem pontosan
2 az első orgazmus: ahogy belejöttem a masztizásba
3 első csókolózás: 14, barátnőmnél aludtam és csak úgy, kíváncsiságból. Ő sem csókolózott még
4 az első kézzel történő partner kielégítés kölcsönösen: kicsit meg is ujjaztuk egymást
5 az első szájjal történő partner kielégítés kölcsönösen: következő látogatáskor úgy voltunk vele, akkor már az orált is próbáljuk ki 😜
6 szüzesség elvesztése (fiúknál, amikor először hatoltatok a farkatokkal egy nő puncijába, lányoknál amikor először hatolt egy fiú pénisze a puncitokba): 16, fiúval
7 . eddig mindig gumit használtunk
19n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!