Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki egyáltalán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán maszturbál?

Figyelt kérdés
Esetleg párkapcsolat miatt hagyta teljesen abba?
tegnapelőtt 14:14
A kérdező szavazást indított:
Havi 1-2-szer maszturbálok csak, szingli vagyok
Havi 1-2-szer maszturbálok csak, van párom
Talán félévben, ha egyszer, szingli vagyok
Talán félévben, ha egyszer, van párom
Fiatal korom óta nem, szingli vagyok
Fiatal korom óta nem, van párom
Soha nem csináltam, szingli vagyok
Soha nem csináltam, van párom
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
A menyasszonyom sosem maszturbált még.
tegnapelőtt 14:19
 2/5 NemFogodKitalálni ***** válasza:
92%
6 éve (22 évesen) szakítottam az exemmel, akkor rendszeresen masztiztam mivel nem tudott kielégíteni. Utána egyáltalán nem kívántam. Most pedig a párommal 3 éve vagyunk együtt, vele eszméletlen jó a szex, ami szinte minden nap van. Rendszeresen ki vagyok elégítve, többször is egy aktus alatt, így azóta nem masztiztam. Kb 6 éve.
tegnapelőtt 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Nem masztizok. Próbálom, de nem tudom magam felizgatni. Az a helyzet, önbecsapásnak érzem. Nekem csak partnerrel az igazi. Mivel szexmentes házasságban élek, sajnos szinte nulla a szexuális életem. Próbáltam szeretővel, de rám akarnak telepedni, arra meg semmi szükségem. Valamiért a férfiakban van egy birtoklási ösztön, ami bekapcsol, ha az ember lefekszik velük.
tegnapelőtt 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Változó, van hogy havonta-kéthavonta egyszer, valamikor meg egy héten naponta. Hormonoktól függ leginkább.

Nálam teljesen külön dolog a szex és a maszturbálás. Utóbbi csak az elélvezésről szól. Nem egy nagy durranás, kb ugyanaz mintha megennél egy fagyit. Jól esik, kellemes, néha vágyom rá, de amúgy nincs rá szükségem és nem egy túl fontos dolog.

A szex viszont teljesen az érzelmeken alapul nálam. A társak közötti szeretet felső foka, mint egy magasabb szintű csók vagy ölelés. Jó érzés, és nem is érdekel hogy elmegyek-e vagy sem. Az érzelmi töltet kell belőle, illetve maga a procedúra is baromi kellemes. Maszturbációnál nem is érzek ilyet

A dolog hibája, hogy amúgy baromira "kancás" (ez a jó szó?) vagyok, de kapcsolatra jelen állapotomban nagyon nem vagyok kész, "olyan" barátom nincs (pff, másmilyen se nagyon, aszociális vagyok és alaposan megválogatom a barátaim)

A maszturbálás nem csillapítja ezt a problémát. Hm.

tegnapelőtt 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Tabu nélkül beszélek szexuális szokásaimról. Szerintem nincs olyan nő aki nem csinálja heti többször. Legalábbis barátnőim, s női rokonaimbol kiindulva.
tegnapelőtt 19:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!