Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán maszturbál?
Változó, van hogy havonta-kéthavonta egyszer, valamikor meg egy héten naponta. Hormonoktól függ leginkább.
Nálam teljesen külön dolog a szex és a maszturbálás. Utóbbi csak az elélvezésről szól. Nem egy nagy durranás, kb ugyanaz mintha megennél egy fagyit. Jól esik, kellemes, néha vágyom rá, de amúgy nincs rá szükségem és nem egy túl fontos dolog.
A szex viszont teljesen az érzelmeken alapul nálam. A társak közötti szeretet felső foka, mint egy magasabb szintű csók vagy ölelés. Jó érzés, és nem is érdekel hogy elmegyek-e vagy sem. Az érzelmi töltet kell belőle, illetve maga a procedúra is baromi kellemes. Maszturbációnál nem is érzek ilyet
A dolog hibája, hogy amúgy baromira "kancás" (ez a jó szó?) vagyok, de kapcsolatra jelen állapotomban nagyon nem vagyok kész, "olyan" barátom nincs (pff, másmilyen se nagyon, aszociális vagyok és alaposan megválogatom a barátaim)
A maszturbálás nem csillapítja ezt a problémát. Hm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!