Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megismerkedéstől (ez esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedéstől (ez esetben az első randitól) számítva mennyi idő múlva “érdemes” először lefeküdni komoly kapcsolat esetén?

Figyelt kérdés
Az első randitól számítva, ami egyben az első találkozás is volt, 1 hónapra rá jelentettük ki, hogy egy párt alkotunk. Ez a 9. randi volt, ti mennyit várnátok? Tudom, hogy erre nincs fix szabály és minden ember és kapcsolat más, csak érdekel mások tapasztalata/ meglátása a témában. Egyébként 23/N, 23/F.

tegnapelőtt 00:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a helyzet adja. Biztos nem beszélném meg előre, hogy 'na ma este 8kor. Ha van rá hely, mód, hangulat, akkor hajrá. Nekem az ilyen programozott, irányított dolog nem jönne be.
tegnapelőtt 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a kémia és egymásra hangolódas,szerintem ne igazán várjatok sokáig vele! Előbb utóbb frusztráló lehet a várakozás!
tegnapelőtt 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Helyzet adja, úgy értem, én akkor feküdnék le, ha komoly kapcsolat a cél, amikor úgy érzem, a másiknak is ez a cél. Ha ez a harmadik randi, akkor akkor, ha az ötödik, mert máshogy haladunk mint valaki mással régen, akkor akkor. Első kettőn biztos nem, akkor még inkább csak beszélgetnék + csók. Szóval ez nem olyan, hogy én eldöntöm, hogy x randinak muszáj eltelnie (az első kettő kivételével), aztán mehet a szex azonnal, hanem a másik félen is múlik.
tegnapelőtt 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem érdemesség kérdése, hanem azé, hogy mit érzel.

Nekem a szerelem megélése és kifejezése a szerelmeskedés, szóval amikor meg akarom élni, ki akarom fejezni, akkor.

tegnapelőtt 01:24
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Nincs köze az első szex dátumának a kapcsolat komolyságához. Az első meg a harmincadik randin is megtörténhet, és lehet komoly a kapcsolat. Ez a játszmázás meg taltikázás megöli az egészet. Legyen kéznél óvszer, és akkor törtenjen meg, amikor adott a helyzet, mind a ketten kívánjátok.
tegnapelőtt 01:48
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Még aznap.
tegnapelőtt 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!