Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkorák voltak a legnagyobb természetes női mellek, amiket valaha láttál egy NEM kövér nőn vagy lányon?
Figyelt kérdés
És hány éves volt az illető?
Egy random járókelő vagy egy ismerős?
Ha még a kosárméretét is tudnád, az remek lenne.
jan. 2. 20:12
1/5 anonim válasza:
Ismerősnek volt D kosár úgy hogy tök vékony volt. 18 évesen
2/5 anonim válasza:
Méretet nem tudok, de D kosaras az illető. Anyukámról van szó ,54 éves.
3/5 anonim válasza:
85G kb. 65 kg volt, nem vékony, de nem is kövér. A random járókelőknek meg nem tudom sem a kosárméretét, sem a mellkörméretét mert ugyebár nem szólítom le őket megkérdezni.
4/5 anonim válasza:
Elég nagy mérete van a boltos csajnak, szerintem van vagy 90-100D, ha nem nagyobb. 40 körülinek tippelem, átlag (nem kövér, de nem is vékony) alkata van
5/5 anonim válasza:
Volt a suliban egy csaj, annyira gyönyörű csaj, hogy azóta se nagyon láttam olyat. Gyönyörű, mindig mosolygós arc, magas, szép nőies testtartás, hosszú szép combok, szép formás popó, na és a cicik, az valami eszméletlen. Minimum E kosarasak voltak neki (és mai napig is), úgy, hogy egy gram felesleg nem volt a csajon. Mondanom sem kell, hogy mindenki rá csorgatta a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!