Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, első fleshlight...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, első fleshlight élmény milyen volt, hány évesen?

Figyelt kérdés
Hany évesek voltatok mikor először kipróbáltatok műpuncit, és hogy írnátok le az érzést? :D azóta használtok rendszeresen?

jan. 2. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb 18 éves voltam, amikor megvettem az első vibráló, pumpálható műpuncit, ami nagyon jó volt a kezem után. Aztán eltelt néhány év és vettem egy Tenga Duble Hole cuccot is, az nagyon jó volt, de mindig Fleshlightra vágytam, tehát vettem egy Fleshlightot is. Legjobb vétel volt, azóta is használom, nagyon jó eszköz. Minden srácnak kell egy jó, élvezeteket nyújtó segédeszköz, habár van sok srácnak már, tudják mi a jó :D
jan. 2. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
27 évesen vettem, nekem nem volt nagy élmény, kellemetlen benne elélvezni, érezni meg keveset éreztem benn, ezért le is lankadt sokszor.
jan. 2. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

#2 Sztem nem használtál síkosítót hozzá...

Vagy csak vmi utánzatot dugtál. Eddig a Fleshlightokra nemigazán érkezett panasz, mindenki élvezi az eszköz nyújtotta örömöket.

jan. 2. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
3. Használtam. A probálgatás során feltünt hogy nagyon nem mindegy hogy milyen a síkosító. Tudom hogy vízbázisú kell hozzá, de azon belül is nagy a szórás. Viszont nem nagyon találtam olyat ami tiszta élvezet lenne.
jan. 2. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit más, de miért pontozták le a 2-t? Csak leírta a tapasztalatait!

A témához sajnos nem tudok hozzászólni, mostanában fogunk venni és én is fogom csinálni vele a férjemnek. Már várjuk nagyon.

jan. 2. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kanos 14 évesként bátyámét próbáltam először amikor egyedül hagytak nyáron. :D Pillanatok alatt elélveztem tőle de csak 17 évesen vettem sajátot. Máig is rendszeresen használom.
jan. 2. 21:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a többség határozottan nem bánja meg a vásárlást :D
jan. 3. 07:28
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
40 éves vagyok, nem rég vettem egyet, durex sikositoval használom, nem rossz de többet vártam tőle, 10/6 mondjuk
jan. 3. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
14 évesen rendeltem AliExpressről. Csodás vont, kb. 2 perc alatt elmentem
jan. 3. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nemreg probaltam az elso igazi fleshlightot a haveromet. Erdekes az anyaga, kellemes erzes de nem annyira intenziv mint az a szilikon maszturbator ami nekem van es aminek az ara toredeke a fleshlightnak. Nem hasznalom egyiket sem rendszeresen mert arra jottem ra, hogy ha hozzaszokok az ilyen intenziv erzeshez akkor a punci nyujtotta mar nem lesz eleg a boldogsaghoz. Csinyjan kell banni az ilyen jatekokkal. :-)
jan. 5. 07:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!