Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok meztelenül sportolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok meztelenül sportolni? Mit sportoltok?

Figyelt kérdés
Korotok, nemetek?

jan. 2. 16:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Úszás természetes vízben, olyan helyen, ahol lehet meztelenül strandolni.

Nemrég részt vettem egy BDSM elemekkel kibővített erőnléti edzésen: gimnasztika, erősítés, állóképesség-fejlesztés, nyújtás, meztelenül, miközben a szadista tornatanàrnő ostorral, korbàccsal motivált bennünket. Nagyon jó volt. Remélem idén folytatódni fog.

jan. 2. 18:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, de szerintem nem sok olyan sport van, amit fiúként meztelenül is lehet űzni anélkül, hogy zavarna. Én csak itthon szoktam tornázni, egyszer próbáltam végig meztelenül (bemelegítő futás helyben, fekvőtámasz, felülés, egyéb hasizom gyakorlatok, crosstrainer géppel futás), de engem rohadtul zavart, hogy a farkam ideoda csapkolódik. Nem volt jó érzés. xD

Régebben pingpongoztam, hát ott sem igazán lehetne meztelenül.

jan. 2. 22:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Balcsi mellett lakom és nyáron hajnalba lejárok meztelenül úszni. 1x bringáztam is meztelenül erdőbe
jan. 2. 22:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 túrázás, bringa, strandröplabda és persze úszás. Van, hogy zavar a lengedező férfiasság. A lányok se csak szégyenlőssségből hordanak sportnelltartót, hanem mert máskülönben a közepes vagy annál nagyobb mellek kényelmetlenül mozognak és megfájdulnak.
jan. 2. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit próbáltam már így az bringa és úszás meg egyszer edzőtáborban judo.
jan. 4. 18:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Van, ahol tesiórákon is meztelen a dresszkód:

[link]

[link]

[link]

Csupa előnye van:

- kevesebb cuccot kell cipelni, nincs otthon felejtett felszerelés

- szabadon tudnak mozogni

- könnyebb ellenőrizni a mozgás helyes kivitelezését

- segít a helyes testkép kialakításában önmagunkról és másokról is

- nem izzadnak bele a ruhába, lélegzik a bőr

Sokkal jobb így.

jan. 5. 03:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Itthon meztelenül edzek (kézi súlyzós, köteles, sajáttestsúlyos). Közben videózom magam néha, hogy lássam, mennyire szabályos a kivitelezés (és elgondolkodok, mi lenne ha ezek a videók "véletlenül" kikerülnének valahova, vagy valamelyik csaj ismerősöm meglátná. Az mennyire égő lenne :D)
jan. 5. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Otthon gyógytorna és egyéb nyújtások. Régen túráztam erdőben meztelenül, az nagyon jó volt.
jan. 5. 21:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron úszni, kenuzni és kerékpározni szoktam meztelenül. Isteni érzés.

Ilyenkor otthon gimnasztika, felülés, fekvőtámasz.

A futast is próbáltam, de az ide- oda csapódott hímtag miatt nem túl élvezetes.

jan. 7. 07:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A futást én is azért hagytam el mert nekem a zacsim is lógós és néha nagyon csapkodott
tegnapelőtt 15:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!