Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sperma eltakarítás kinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sperma eltakarítás kinek a dolga?

Figyelt kérdés

Fiúk!Miután végeztetek, ott szoktátok hagyni a lányt, vagy eltakarítjátok magatok után?

Lányok ti mit gondoltok erről?

Szeretitek vagy gáznak érzitek?

jan. 2. 13:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
A lány dolga,én dolgom az,hogy telelőjem.Papírtörlővel megtörli a punciját,ő jobban megtudja magának oldani.
jan. 2. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
hát tied, te lőtted oda :D
jan. 2. 13:35
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

A jelenlegi párommal veszítettem el a szüzességemet, és részéről mindig is egyértelmű volt, hogy az ő dolga. Ő miatta került oda, ő is takarít el. Legtöbbször vagy mindketten elmegyünk zuhanyozni, vagy nedves törlőkendővel elintéz engem, majd magát (vagy én ugyanígy). Attól is függ, hogy pontosan mit csináltunk és milyen hangulatunk van.

Nyilván nem kell mindent mindig ugyanúgy, szabály szerint csinálni (itt is jó a változatosság), de ha a párom részéről az lenne az alapvető hozzáállás, hogy belém/rám élvez, majd feláll és otthagy, már évekkel ezelőtt szakítottam volna.

N

jan. 2. 13:45
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Aki lenyeli...
jan. 2. 13:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagyom ott a lányt, de nyilván magának csak jobban le tudja törölni. Ha meg beléje ment, akkor végképp csak ő tudja kinyomni, amihez általában kimegy a vécére.
jan. 2. 13:49
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha a földre vagy bárhova is megy, miért lenne az én dolgom onnan is lenyalni? Nyalja le aki kilőtte
jan. 2. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg nagyon semmi az a kapcsolat ahol ez igy "kinek a DOLGA" merül fel.
jan. 2. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7esnek igaza van.
jan. 2. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez még sosem jutott eszembe, a lányok mindig megoldották, fel sem merült, hogy én törölgessem, pedig lett volna mit a megszakításos dugás évtizedeiben. Szerintem a maximum az volt, hogy odaadtam a dobozt, amiben a zsepi volt.
jan. 2. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Általában együtt történik. Rendre lovaglóban van végem, így rajtam van a cucc, és hát, óvjuk az ágyneműt, nehogy ráfolyjon.
jan. 2. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!