Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a szűz lányokat? Ha ti vehetitek el a szüzessègüket? Mi a legjobb póz hozzá? Hogyan csináljátok? L
Figyelt kérdés
jan. 2. 13:21
1/9 anonim válasza:
Szeretném csak ha elvehetném ! Nyilván hosszú előjátékkal lassan és hanyatt fekve hogy lehető legkényelmesebb legyen .
2/9 anonim válasza:
még sosem volt, de szeretném!
talán missziben, hogy meglegyen a szemkontaktus is, lássam a reakcióit
4/9 anonim válasza:
Nem voltam szűz lánnyal, már nem is leszek valószínűleg.
5/9 anonim válasza:
Szeretem őket! Voltam már tanító bácsi, és lennék újra ha arra kerülne sor!
6/9 anonim válasza:
Szeretem persze. Volt is pár. Vagy misszionáriusban vagy lovaglóban történtek az első aktusok. Attól függően hogy az adott helyzetben melyiket ítéltem jobbnak.
7/9 anonim válasza:
Szeretem. A menyasszonyomnak is én vettem el a szüzességét. Kutyapózban történt.
8/9 Attila8890 válasza:
Igen szeretem!
Hogy hogyan? Mindenkèpp egy az alkalomhoz illő helyszínen időt energiát figyelmet rà fordîtva, nem kapkodva hogy ne az óràt kelljen figyelni,ès hogy senki sem zavarjon bennünket,hogy egy gyönyörű élmény ès emlèk maradjon a partneremnek!
Volt màr aki rèszesült benne
9/9 anonim válasza:
Szeretem őket! Lassan, fokozatosan. Nagyon figyelve rá, hogy mindenképpen jó legyen neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!