Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik Ha ti vehetitek el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik Ha ti vehetitek el egy nő anál szüzességét, hogy szoktátok? Milyen pózban? Hogyan tágítjátok? L

Figyelt kérdés
jan. 2. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, sosem sikerült még análba csinálni egy nővel sem.
jan. 2. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Oldalról, elsőre az a legkényelmesebb a lánynak!
jan. 2. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ujjal és nyelvvel, nem szabad sietni, siettetni. 46F
jan. 2. 12:33
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
48%
Várjál, nemsoká megjön a 27éves, análfétises nőci, azt elmeséli, hogy neki hogy volt...
jan. 2. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen a popsid.
jan. 2. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ mennyire "képzett". Az biztos hogy először nagyon lassan, nyalással, sok sikositóval, ujjazással, miközben masztizol. És legyen is orgazmusod. Ha van második alkalom akkor már a tested ismeri az anális és az orgazmus osszefuggését könnyebben latul el, tágul ki. Ha van játékszer azzal folytatom, ha nincs akkor több új. Elég nagy a farkam, így én nagyon óvatosan szoktam csak a végét berakni, és ha befogadott akkor kicsit beljebb lökni. Végezetül megpróbálni úgy időzíteni bár popsiba azért nehéz dolgunk van, hogy pont akkor spricceljem teke a feneked mikor neked is orgazmusod van, növelve ezzel is az élményt.
jan. 2. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Hanyat fekve tágítom azaz ujjazom szép lassan a puncival együtt izgatva .Majd ebben a pózban ha már lehet síkosítóval van egy módszerem ami bevált a páromnál hogy fájdalom mentesen befogad.
jan. 2. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
En mindig lo meretu dildoval tagitom neki elotte!! 37/f
jan. 2. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nincs olyan nagy tapasztalatom benne, eddig csak egy csajjal análoztam. Megbeszéltük előtte, hogy érdekli a dolog, masztizáskor szerette bedugni a saját ujját, úgyhogy először bedugtam én egy ujjam, aztán mellé még egyet. Kérdeztem, hogy kellemetlen-e, azt mondta nem, utána felhúztam a gumit és onnantól ment élesben az akció.

Síkosítót természetesen használtunk, szerintem anélkül felejtős.

jan. 2. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egy nővel csináltam. Egyszer csak szex közben felvette a kutya pózt, hátranyúlt és bevezette a farkam a seggébe én pedig nyomtam erővel. Nem síkosított, nem dildózott előre csak puff be. Élvezte, és én is.
jan. 27. 04:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!