Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek az önkielégítés miért "megéli a szexualitását", de férfiaknál "farkát verő barom, lúzer"?
Figyelt kérdés
jan. 2. 12:03
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de a férfiak általában azért csinálják mert nincs kivek, a nők inkább ezt választják, pedig lenne kivel. Talán ez is közrejátszik. F
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, honnan vetted ezt. Senkinek a részéről nem probléma az önkielégítés. Egészséges, segít megismerni az embernek a testét, szükségleteit, gyakorolni is jó. Az más kérdés, hogy aki minden női hozzászólás után privát üzenetet ír, hogy leírassa velem a nemi szervemet részletekbe menően, a maszturbálási szokásaimat és hasonló dolgokat, hogy arra verje ki magának, az valóban egy farkát verő barom.
4/7 SzoptimuszFővezér válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy vibrátor/műbroki az inkább normalizálva van és nem gondolják az emberek perverznek, amígy egy műp1na egy mocskos dolognak van kezelve.
De ki tudja?
5/7 anonim válasza:
#4 A férfiaknak gyártott eszközök is normalizálva vannak. Senki nem néz furcsán, ha ilyet vásárolsz.
A kérdező inkább arra gondol, hogy de jó megint mocskolódni a nők ellen, ha már nekem nem jut nő, akkor pusztuljon el mindenki, akinek jut és az is, aki nő.
6/7 anonim válasza:
Ez olyan mint ja egy celeb iszik ,akkor megküzd a démonaival.
Ha Szabó János villanyszerelő iszik,akkor egy semmirekellő alkesz.
7/7 anonim válasza:
A kérdésedben levö állitást honnan vetted? Irodalmi, statisztikai, kocsmai, magányos fszveröi siránka a forrás?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!