Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok jobban bírják a nagy méretet? Nagyobb a mai fiataloknak átlagosan?
A fiatalok még vékonyak, nyilván nagyobbnak tűnik.
Mióta nekem is igazi férfias testem lett vastag combbal, már csak 18cm ha lemérem. Kamasz 20 évesen még 21cm volt.
Jobban bírják a nagyobb mértet?
A hüvely rugalmas, jól akalmazkodik. Most is, mindig is így volt.
Nagyobb a mai fiataloknak?
Igen, elvileg valóban valamivel valóban nagyobb, több kutatás is ezt erősíti meg. Ez azonban nem feltétlenül jó. Pl a sok hormon, ami a fiatalokba kerül, az nem segítség, nem pozitívum. Nem csak a penisz nagyobb, hanem pl nézd meg, mennyit változott az átlag magasság az elmúlt száz évben.
( [link]
Mit gondolok erről?
Ne a fiatalok péniszét nézegesd. Neked semmit sem számít, hacsak nem akarsz kavarni velük. Nőknél meg feltételezem szintén a korosztályodból válogatsz, nem “konkurencia” neked a fiatal huszas kategória.
Emlékszem, 30 éve ilyen tudományos modellekben az volt a leggyakoribb elképzelés, hogy az ember evolúciója arra halad, hogy évezredek múltán még nagyobb lesz az agymérete, és így a koponyamérete (a feje is), mert egyre inkább azt használja, így az fejlődik, amivel párhuzamosan a teste egyre „csenevészebb“ lesz, mert nem lesz szükség a fizikai erőre a faj fennmaradásához, annál inkább az intelligenciára. Ugyanígy a nemi szervek is eljelentéktelenednek, kisebbek lesznek, mert a szaporodásban és a szexuális örömszerzésben már egyáltalán nem lesz jelentősége a méretnek. Amúgy is lényegében az agy a legnagyobb nemi szervünk.
Ezek a modellek nyilvánvalóan nem számoltak a modern táplálkozás élettani, biológiai hatásaival: az élelmiszeripar által előállított termékekben lévő vegyi anyagokkal, amelyek hatással vannak a növekedési hormonokra. Márpedig ennyi embert ekkora hatalmas fogyasztással egy ekkora bolygón egész egyszerűen nem lehet élelmezni színtiszta egészséges élelmiszerrel, csak intenzív, vegyszereket használó mezőgazdasággal, antibiotikumokat és hormonokat alkalmazó állattenyésztéssel, tartósítószereket és ízfokozókat használó élelmiszeriparral. Már, ha nem vagyunk képesek lemondani arról, hogy évszaktól és helytől függetlenül mindig minden mindenütt kapható legyen a paradicsomtól a lazacon át a bélszínig. Márpedig a jólétbe született ember nem hajlandó önként alább adni az életszínvonalát. Szóval a nagyobb fasznak is van ára: az egyre több és fiatalabb korban jelentkező rák, a mindenféle ételintoleranciák stb.
Én 30 fölötti vagyok, van 2 öcsém, mindkettő 20as évei elején van, és bár magasságra én vagyok a legalacsonyabb, farokméretben én vagyok az élen.
Szóval nem általános amit írsz szerintem.
És mit számit az?
Lehet vkinek 20 cm , ha fejben és lélekben 0 az ember.
Otthon verheti magának , mert nővel nem lesz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!