Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a szomszéd fiú. Szerelmet vallottam neki pár napja, és elmondta, hogy ez nem fog összejönni, mert ő meleg. Mi lesz így?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, semmi bajom a homoszexualitással. Annyi, hogy nagyon beleszerettem és nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Tudom, nem lesz belőle semmi, de nem tudok túljutni rajta. 24/Ldec. 31. 22:46
1/10 anonim válasza:
Hát pedig vagy túlteszed magad rajta, vagy keresel egy varázslót, aki péniszt növeszt a lábad közé. Előbbire több esélyt látok.😉
2/10 anonim válasza:
Vagy sürgösen leállitod magad erröl a témárol, vagy havernöként aszisztálsz a "szerelmi életében".
3/10 anonim válasza:
Ez nehéz lehet. Túl kell lépni a dolgon. Haverod lehet, de úgy nem fog szeretni.
4/10 anonim válasza:
Majd jön másik, valahogy tedd túl magad rajta.
6/10 anonim válasza:
csak kamuból mondta, hogy meleg, mert nem akart megbántani
7/10 anonim válasza:
Szeress inkább belém. Én nem utasítalak vissza.
8/10 Noren1989 válasza:
Valami előzménye is volt a dolognak, vagy csak meglàttad a szomszéd fijút és nedves lett a pince?
9/10 anonim válasza:
Jöjj hozzám és én kivezetlek a félelmeidből! Üzeni Jézus! Hagyd hátra a földi vágyakat és kövesd az Isten igéit, mert csak Őáltala lehetsz boldog!
10/10 anonim válasza:
Költözés nem jöhet szóba ? Akkor nem látnád folyton és könnyebb lenne elfelejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!