Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, max 20 körüli lányok-fiúk. Ti el szoktátok mondani a párotoknak, ha masztiztatok?
Figyelt kérdés
Teljes titok vagy tudja, de nem beszélitek meg?
Légyszíves írjatok kort és a nemeteket is.
dec. 31. 20:12
1/5 anonim válasza:
Nem mondja de tudom hogy szokott,ha rá kérdek nem tagadja ő 28/férfi
2/5 anonim válasza:
A kapcsolatunk elején nem. De aztán igen.szerintem aki azt mondja nem csinál ilyet az hazudik vagy beteg. Sztem semmi rossz nincs ebben!!
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Az már közös játék. Én az énidős masztira gondoltam vagy pl ha még nem laktok együtt és ugye nem akkor van szex amikor akarjátok, hanem amikor lehetősegetek van rá.
dec. 31. 23:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!