Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti is hokiztok még mielött mentek városba vagy buliba szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Én amondo vagyok ki tudja mit hoz az este meg éjszaka? Szoval én biztos kirázom mielött elkezdek készülödni lefürdeni meg ilyenek. Hát ti?dec. 31. 15:08
1/6 anonim válasza:
Szingli koromban csináltam rendszeresen, mivel alapvetően mindig is gyorstüzelő voltam. Egy gyors ürítés azonban mindig segít, volt hogy nemhiába csináltam.
3/6 anonim válasza:
Eszem ágában sincs előre ellőni a patront :)
4/6 anonim válasza:
Én kirakom az ablakba, aztán a hideg majd kirázza...
5/6 anonim válasza:
Na végül hogy telt a szilvesztered, kérdező?
6/6 A kérdező kommentje:
Elég jol telt és még maradt annyi energiám miután hazaértem és még mielőtt álomba zuhantam volna hogy mégegyszer kiráztam! 🤣
tegnapelőtt 21:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!