Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, amikor gyerekként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, amikor gyerekként maszturbáltatok, amíg nem volt spermátok, hányszor tudtatok elélvezni egymás után? Melyik volt a legintenzívebb orgazmus, a legelső vagy a későbbiek?

Figyelt kérdés

dec. 31. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsiként csak egyszer masztiztam, suli után, amíg egyedül voltam, utána cseperedő tinédzserként csapattam többet egy nap, de akkor sem mindig, ahogy volt kedv, idő, lehetőség. Nyári szünetekben volt jóval több egy nap.
dec. 31. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 volt a legtöbb, de legtöbbször csak 1-2szer hokiztam akkor is. A második után általában már eluntam magam és nem ért annyit hogy mégegyszer végigcsináljam. Inkább hagytam estére mikor mentem fürdeni vagy alvás előtt.

De például napi 4-5 nem volt különlegesen ritka nyári szünetben. Eltolva egész napra.

dec. 31. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nap 2x mindig csináltam,este és reggel,akkor az ágyban,de előtte,pl a kádban is fürdés közben.
dec. 31. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak arra emlékszem, hogy lényegében minden nap csináltam elalvás előtt, néha reggel ébredés után is. Napközben nem. Az intenzitásokra se emlékszem.
dec. 31. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Régi szép idők, amikor még nem kellett takarítani, és lehetett gatyába csinálni. Nem volt probléma. Én is ritkán csináltam egymás után 2x. De volt rá példa.
tegnapelőtt 09:03
 6/8 budaiz ***** válasza:
100%

Ugy emlékszem a legelső volt a legintezívebb, talán azért is mert addig soha nem átélt érzés volt.

Kétszer egymás után gyakran volt. Néha három de ez nem volt jellemző mert annyira az már nem volt jó.

Nem kellett a takarításra gondolni bármikor neki lehetett kezdeni. Titkosan nadrágzseben keresztül is, de csak óvatosan nehogy a sóhajok árulkodjanak.

tegnapelőtt 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egymás után 2-3 szor.

Nekem mind nagyon intenzív orgazmus volt.

tegnapelőtt 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában 1szer vagy 2szer csináltam. De bennem volt a kisördög, hogy zsinórban hányszor lehet max. Volt egy tanítási szünet, amikor a szülők dolgoztak. Akkor kipróbáltam, egész délelőttöm szabad volt. 7szer sikerült, de az utolsó már kicsit kellemetlen volt, úgyhogy le álltam. Ez volt a max.
tegnapelőtt 13:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!