Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dominámat megvádoltam azzal, hogy szerelmes belém. Nagyon kiakadt. Most mi lesz?
Köszi egyes, erre nem is gonsoltam. Remélem az ai megszabadít minket a sok nyomoronctól..
Lehet hogy pont ezért fog kiakadni a skynet. 😅
Először majd beköti a szemed, utána a mellbimbóidat és a makkodat bekeni lidocainnal. Utána egy zsilettpengével szépen és lassan lenyisszantja rólad ezeket a felesleges sallangokat. Minderről természetesen videót fog készíteni, hogy legyen már valamilyen új és zseniálisan izgalmas pult alatti portéka is a helyi szexshopban - melyért szívesen fognak tejelni a haverjaid.
🤘🤪🤘
Mikor utólag ráébredsz, hogy a dominád mit tett veled, akkor bizony perre mész vele - de a bíró el fogja utasítani a vádat, hisz videófelvétel fogja igazolni azt, hogy nem állítottad le a megbeszélt jelszóval az általad úgy áhított szexuális játszadozást!
😆😂🤣
#6 (08:18) - én vagyok a "szakember" - akinek az a hivatása, hogy az ilyen beteg kérdéseket kiíró pubikat a megfelelő kezelésben részesítse!
😜
7: Csak az baj veled, hogy a megfelelő kezelést helytelenül döntöd el.
Üdv a felügyeleti bizottságból.
#8 - tényleg egy válaszadókat kukkoló modi lennél?
🤔
Na, választékos stílusban erre mondják:
"Bagoly mondja a verébnek!"
😆
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!