Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszgyűrű okozta sérülés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hete úgy gondoltam, picit feldobom a szexuális életünket és rendeltem egy péniszgyűrűt. Elvileg egy közepes méretűt rendeltem egy 3 részes készletből, gondoltam az biztos jó lesz. Hát nem lett, megpróbáltam feltenni, de "sajnos" vastagabb a méretem, mint ahogy becsültem és rászorult a közepére. Próbáltam legörgetni róla, de a makk alatt megakadt, és nem jött tovább sehogy. Megijedtem, benyúltam alá és erőből lefordítottam róla. Nagyon megnyomta a péniszemet, nagyjából egy hétig teljesen össze volt menve és fájt. Egyáltalán fel sem tudtam állítani. Utána hála az istennek elkezdett javulni, most már újra 100%-ban funkcionál. Viszont félkemény állapotban ott, ahol nagyon megnyomta az a gyűrű kissé ferde lett a péniszem. Nem fáj azóta egyáltalán, mereven én nem látom rajta a görbületet, csak félkeményen. Érdemes lenne szerintetek megnézetni mégis, ha ezen kívül nincs további panaszom? Valaki járt már hasonlóan? Légyszi komoly válaszokat, mert tényleg aggaszt a dolog nem tudom hol járhatnék utána.dec. 30. 19:02
1/4 anonim válasza:
Szia! Megpróbálok komoly lenni, de előre leszögezem, hogy én gyaári gyűrűt soha nem használtam. Hiába írják, hogy ne készítsünk házilag, én 20 éve ezzel kísérletezek szerintem jobbat tudok, mint a pénzlehúzók. Más: A mérete a legfontosabb paraméter, nem szabad erőltetni se fel, se lehúzáskor. Lefelé én úgy veszem, hogy előre tolom a gyűrűt, azután hátra húzom a bőrt alatta. Ezt megismétlem 2x -3x, és ott van a makk alatt. Hagyok a végére annyi bőrt, hogy a makkról fitymástól együtt lerántsam. Nem szokott megakadni. Ilyenkor inkább be kellene krémezni, mint erőltetni. Ja, igen, amíg én a bőrt húzogatom el alóla, az alatt nekem lankad annyit, hogy a makknál már nem lesz akadálya. Inkább várátl volna, hogy lankadjon, mntsem erőlteted. Ha előre-hátra húzogatod, az is pumpál belőle ki annyi vért, hogy utána könnyebb leszedni. Persze én ha a záróizmomat pumpálgatom tudod, amivel a vizeletet is elzárod, már attól lankadok. Lankadtan meg már kizárt hogy szoruljon. A sérüléshez én nem értek. Nem vagyok orvos. Fordulj vele urológushoz, ha nem javul. Legközelebb inkább várj vele. Nem igaz, hogy nincsen síkosítód, vagy kézkrémed. Meg ami a lankadtra nem megy fel lazán, olyat én fel sem erőltetek. Lelankasztani van ezer trükköm. Nálam nem szorul rá soha. Mogatod, és vársz Csak a bőrt húzogatod alatta, oda tolod, ahol a legvékonyabb, és vársz, hogy lankadjon. Szerintem, ha helyre jött azóta a merevedésed, és nem fáj, ne törődj vele. Minden sérülés begyógyul. Az lene a baj, ha nem tudnád használni. De mivel tudod, akkor min aggódsz?
2/4 anonim válasza:
Na még egyszer röviden: Nem a gyűrűt ráncigálod előre, hanem a bőrt húzogatod hátra alatta. Az éhány millimétert mindig enged. Ha már megmozdult, nem igaz, hogy nem lankad. Lankadtan már könnyű levenni, ha másképp nem, síkosítóval. Semmikép nem szabad kapkodni! Minél több időt adsz neki, hogy lelankadjon, annál könnyebb lehúzni.
3/4 A kérdező kommentje:
Teljesen "béékelődött" a makk és a hátra húzott fityma közé, se előre, se hátra nem moccant egyáltalán. Már utólag biztosan máshogy csinálnám én is, de ott abban a pillanatban bepánikoltam és megtörtént a dolog. :/ Igazából ezen a kis görbületen kívül nem érzem, hogy baja lenne már, csak aggaszt, hogy nehogy esetleg valami későbbi szövődménye legyen.
dec. 31. 09:33
4/4 anonim válasza:
Felőlem elmehetsz vele orvoshoz, de gondolj csak bele, hogy az mit csinálna? Megműteni biztosan nem, hiszen sokkal indokoltabb esetben sem végeznek rajta érműtétet (Impotencia). Olyan kenőcs nincs, ami belső sérülést gyógyítana, minimum hűsíti, vagy fájdalom csillapító. Mit csinálnak a kezeddel vagy lábaddal? Begipszelik. Ebből kiindulva max. azt mondhatják, kíméld, de szerintem amíg nem fájdalmas,addig használhatod. De ha félsz, végig járhatod: időpont kérés, sorba várakozás, mire bejutsz, megnézi, vagy sem, maximum mond rá 2 mondatot, ír rá valami receptet, vagy sem, de hát nem kell már fájdalmat sem csillapítani. Azt írtad, 100 % funkcionál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!