Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex utáni vérzés mitől van?
Figyelt kérdés
Szex után véreztem nem fájt semmi, két nap után újból de akkor már fájdalmat éreztem ha nagyon bent volt mondjuk úgy hogy az eleje volt bent úgy nem fájt a hüvely de viszont megint véreztem de nem annyira mint két napja és most se fáj semmi és nem is vérzek. Valaki segítsen ez most mi rendszeres a nemi életem 37 éves vagyok ilyen még sosem volt.#Szex utáni vérzés fájdalom
dec. 30. 10:04
2/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem. De két nap után is vérzett és fájt is
dec. 30. 10:34
3/11 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz..
De ez csak egy tipp
4/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp de most hova menjek
dec. 30. 10:53
6/11 anonim válasza:
Ügyeletre menj,hiába van munkanap nincs sehol ambuláns rendelés.
7/11 A kérdező kommentje:
Mitől lehet? Eddig sose volt ilyen csak most.
dec. 30. 14:09
8/11 anonim válasza:
Ez az amit mi nem tudunk megmondani.
Menj be az ügyeletre.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el senkivel se történt ilyen
dec. 30. 19:58
10/11 vayma válasza:
Nekem volt. Kellett par alkalom, hogy megszokjam a parom meretet. En is megijedtem eloszor, de beszeltem par baratnovel es ok is tapasztaltak nagy meretnel verzest. Azert orvos csak kene, ha ismetlodik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!