Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fétiseitek vannak?
Figyelt kérdés
Mennyire találtok rá vevő partnert?dec. 29. 22:37
A kérdező szavazást indított:
Inkább találok rá partnert
Ritkán találok
Inkább nem találok
38 szavazat
1/24 anonim válasza:
BDSM-re és pisi fétisre találtam elég izgalmas partnereket eddig.
Más perverz dologra is, volt olyan amire alapból nem vágytam, csak a partner bedobta.
F
2/24 anonim válasza:
Pisi több formában 😊
Találtam rá sokszor partnert, fiút-lányt egyaránt.
39f bi
4/24 anonim válasza:
Has és köldök fétisem van, illetve csiklandozás. Többször találtam rá nőket akik bevállalták támogatásért cserébe.
5/24 anonim válasza:
Bejönnek a nyálkás/síkosítós ruhákban csinált dolgok, pl. "dry" humping.
A fiúk 5%-a undorítónak tartja, 50%-ot nem érdekli, 35%-nak kicsit bejön, 10% lelkesen fogadja.
18 éves meleg fiú vagyok
8/24 anonim válasza:
Légzéskontroll (főleg víz alatt), pisiszex. Nem sikerült még lányt találnom rá.
9/24 anonim válasza:
Pisi, és popsi nyalás. Utóbbiért egyszerűen megőrülök.
Találok e rá? Nem sajnos.
35 bi F
10/24 anonim válasza:
Sokra sajnos nem találni.segglyuk nyalás, mellszex, melltartó, bugyi,pegging fétisek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!