Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan férfi, akit ugyanúgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, akit ugyanúgy vonz a dominancia, mint a szubmisszivitás?

Figyelt kérdés

A barátom szubmisszív, mondd néha domináns fantáziákat is, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak azért mondja, mert tart attól, hogy nem lenne elég nekem ha mindig szub lenne.

A másik kérdésem pedig, hogy neki tetszene, ha megpofoznám. Nem mondtam neki, de tőlem ez messze áll. Nem hogy nem izgat, hanem elmenne minden kedvem a szextől, ha meg kellene pofoznom. Vagy szavakkal aláznom. Mindenben tökéletesen összeillünk, de a szexuális érdeklődésünk nagyon eltér. Meg lehet tanulnom, hogy élvezzem a dóm szerepet?

tegnap 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ott van a kulcsszavaknál a "swich" ami amúgy switch.

Szóval sejted miről van szó, bár ha tippelnem kéne, te vagy az a fiúcska és egyedállóként fantáziálgató fiúcska vagy te.

tegnap 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Fiúcska az öreganyád. Nem sejtem miről van szó, utanaolvastam most, de nem ertem hogyan lehetséges. Az én fejemben valaki vagy alávetni szereti magát, vagy irányítani szeret. Az én fejemben ez két eltérő személyiség. Egyébként sem azt kertem, hogy felizgasson valaki bármilyen dom vagy sub témával, szóval nem erre verem ki, az egyébként sem farkamat.
tegnap 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak abban az esetben ha hármasozok. Tehát ha az egyik hölgy partnerem domináns a másikkal.
ma 12:02
 4/5 mikeXxX ***** válasza:
Ezt hívják switch-nek nőben és férfiakban is megtalálható.
ma 12:12
 5/5 TiniTitán0213 válasza:
Szerintem igen.
ma 16:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!