Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kezdő mazó szub hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kezdő mazó szub hány pálcaütést bír ki a popsiján és a talpán külön-külön első alkalommal REÁLISAN?

Figyelt kérdés

dec. 28. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Ez csajtól függ.

Meg persze az ütések nagyságától, pálcától és 1001 tényezőtől.

A helyetekben 3-as, vagy 5-ös sorozatokban csinálnám, nem annyira keményen.

Ja és olyan partnerrel aki el is tudja találni a jó pontokat, mert azért a melléütés lehet bajos.

dec. 28. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Lánytól függ így kb lehetetlen megmondani
dec. 28. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Ez így nem megmondható. Nagyon sok tényezőtől függ.
dec. 28. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Tesztelni kell fokozatosan. Amikor legutoljára sub csajom volt, ő az elején kb 10-et bírt a pálcával a fenekére, ezt idővel felvittük 25re, de ott mindig megálltunk. Közben persze sokkal fegyelmezettebb lett, az elején a 10nél sírt meg kiabált, később már a 25öt is fegyelmezetten bírta számolással.

A talp az meg marha érzékeny, de fel nem foghatom mi a jó a talp pálcázásában, szerintem semmi izgató nincs benne.

dec. 28. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha adhatok egy tanácsot bár keményen de tenyérrel kezdjetek
dec. 28. 23:34
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Én az első alkalommal hatot kaptam pálcával, meztelen fenékre. A második már, fájt, és az ötödiknél már ordítottam, sírtam. Mostmár 25-öt birok. Igaz, a 8-tól sziszegek, jajgatok, de csak 18 körül kezdek ordítani ha akkor nagyot kapok.
dec. 29. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha esetleg van itt lány, aki ki szeretné próbálni, bírja-e a pálcázást, írjon rám :P
dec. 29. 20:36
 8/9 A kérdező kommentje:

#1-2: Hogy előfeltételeztétek a szubmisszív lányt... :D

Pedig fiú is lehet szubmisszív helyzetben. :P

dec. 29. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak fenékre kapok! Az első húsz alatt majd meghalok, utána már szinte bármennyit. Megkeményedik, elzsibbad, ekkortól az ütéseket már szinte simogatásnak érzem, meg jó hallani, ahogy a pálca pattan a meztelen bőrömön. A szenvedés pár óra múlva jön, amikor a zsibbadás elmúlik!
jan. 2. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!