Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tilinkó kérdése:
Melegek, fizetnétek hetero, nektek tetsző férfinek egy pettingért, szopásért?
Figyelt kérdés
dec. 28. 16:01
1/17 anonim válasza:
Fizetni nem fizetnék esetleg csak akkor ha nagyon nagyon nagyon jól néz ki és a testennis rendben van minden.
Neked már fizettek?
2/17 anonim válasza:
Egyszer egy ismerősöm fizetni akart azért, hogy ő leszopjon engem. Akkor visszautasítottam, ma már elfogadnám.
4/17 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy rendben van a test. Az alsó nadrág vajon mit rejt? ;)
5/17 anonim válasza:
2
most komolyan? hát de életed végéig emlékeznél hogy leszopott egy meleg srác
az nem zavarna? mikor random eszedbejut az első fiad születésekor? :D
6/17 anonim válasza:
Egy heterónak bármennyit is fizethetsz, az nem fog szopni neked. Ha megteszi, akkor aaz már nem hetero.
7/17 anonim válasza:
de am kezdjük az alapnál
mér gondolod hogy hetero belemenne.. avagy mi a bánatért nem a melegekrő lfantáziáltok? :D
őszintén érdekel
dedós dolognak hangzik mintha arról fantáziálnék hogy megdugom Samara Weavinget
8/17 A kérdező kommentje:
6-os, én szopnék, de nem vagyok meleg, dugás nem érdekel
dec. 28. 17:29
9/17 anonim válasza:
tesó...
szopsz = meleg vagy xd
hagyjuk mára faxságot pls 🙄
10/17 A kérdező kommentje:
Te tudod, az már igaz
dec. 28. 17:42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!