Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szoktatok sexchatelni?
Figyelt kérdés
dec. 28. 14:04
1/11 anonim válasza:
Igen, én szoktam. A gyakorisága változó ugyan, de időről időre feldob engem a dolog. Egyébként nekem mondjuk vannak bejáratott partnereim, akikkel már megvan az összhang.
2/11 anonim válasza:
Volt már rá példa, de elhanyagoltam, mert a legtöbb férfinak már a helyesírása is annyira rémes, hogy a tartalomra nem is tudok figyelni (ami többnyire kimerül abban, hogy "képzeld el, ahogy keményen megduglak"). Látod, itt vagy például te is, aki még a szex szót sem képes leírni.
3/11 anonim válasza:
Nemzetközi oldalakon szoktam, angolul.
6/11 anonim válasza:
Nahát, nem is gondoltam, hogy ennyi nő csinálta,csinálja. Megtaníthatnátok engem is,mert nem volt bennem részem,de ffi vagyok.
7/11 anonim válasza:
Szoktam, de ritkán jön a kedv hozzá. Meg ugye amit itt írtak is, hogy nem mindig van normális partner.
Nekem az hogy elmondja megdugná a puncim nem elég.
8/11 anonim válasza:
Én meg nem beszélni szeretek rolla hanem csinálni
10/11 anonim válasza:
Lányok, valakinek lenne kedve beszélgetni?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!