Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők szoktatok sexchatelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szoktatok sexchatelni?

Figyelt kérdés
dec. 28. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen, én szoktam. A gyakorisága változó ugyan, de időről időre feldob engem a dolog. Egyébként nekem mondjuk vannak bejáratott partnereim, akikkel már megvan az összhang.
dec. 28. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Volt már rá példa, de elhanyagoltam, mert a legtöbb férfinak már a helyesírása is annyira rémes, hogy a tartalomra nem is tudok figyelni (ami többnyire kimerül abban, hogy "képzeld el, ahogy keményen megduglak"). Látod, itt vagy például te is, aki még a szex szót sem képes leírni.
dec. 28. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Nemzetközi oldalakon szoktam, angolul.
dec. 28. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak AI-al
 5/11 anonim ***** válasza:
A gyenge partnerek miatt már nem.
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Nahát, nem is gondoltam, hogy ennyi nő csinálta,csinálja. Megtaníthatnátok engem is,mert nem volt bennem részem,de ffi vagyok.
dec. 28. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Szoktam, de ritkán jön a kedv hozzá. Meg ugye amit itt írtak is, hogy nem mindig van normális partner.

Nekem az hogy elmondja megdugná a puncim nem elég.

dec. 28. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Én meg nem beszélni szeretek rolla hanem csinálni
dec. 28. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Egy időbe elég sűrűn
dec. 28. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
Lányok, valakinek lenne kedve beszélgetni?
dec. 28. 17:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!